W związku z ciągłymi prośbami o usunięcie muzy z serwera prosimy graczy o wyrażenie opinni w ankiecie.
Wersja do druku
W związku z ciągłymi prośbami o usunięcie muzy z serwera prosimy graczy o wyrażenie opinni w ankiecie.
Usunąc może nie ale skrócic troche by sie przydało..
Za długo lecą i nie slychac kroków np. na aim_map'ie
Fast Download zróbcie i po kłopocie ;]
Nie pamiętam nazwy ale wiem że jest taki plugin dzięki któremu gracz po wpisaniu w "say'u" pewnego zdania ( /music czy coś podobnego) włącza i wyłącza muzykę kiedy zechce.Można by go dać na server oraz komunikat dla wszystkich jak się z owego pluginu korzysta...
Cytat:
Zamieszczone przez Seq
Jest taki plugin "roundsound" włącza lub wyłącza muzyczki.
Ale ja lubie jak leci muzyka :P
Tylko za długo ;)
Jest fast download.Cytat:
Zamieszczone przez baku
To co za problem z muzyką ;O
bo jest nawrzucane tyle dzwiekow ze sciagasz 10min ja 1 raz na serwa wchodzisz;d
jakie 10 minut. Pobiera sie niecale 30 sekund 17 piosenek....
Poza tym przy muzie lepiej sie gra....
Ten Czesiu mnie poza tym muzyka nie zawsze leci.
Mnie to nie przeszkadza jak jest muzyka na serwie ;p temu co się nie podoba to niemożne po prostu wyłączyć tego w options ?? gdy to już wyłączycie to będą znowu pisać na forum żeby dać jakąś muze ... wiec ja bym proponował dać ten plugin ;p
Dajcie mu pomógł bo zasłużył. Chyba najmądrzejsza wypowiedź. ;)Cytat:
Zamieszczone przez schook
A nie lepiej wrzucić jakiegoś lepszego roundsound'a ? Żeby muzyka była ,ale nie co chwile? SaveD , Ty miałeś dobre pomysły z tymi roundsoundami więc skombinuj coś nie długiego żeby nie było co chwilę i dobrego ;-) .