Witam chciałbym złożyć zażalenie na to co jest powgrywane na serwerze i na instalatora. Sprawy forumowe nie mają nic wspólnego z resztą jakby co SaveD. Więc mam Ci do zarzucenia iż śmiałeś twierdzić że Galardo nie zna się na amx-ie. No może i się nie zna ale według mnie lepiej by to zrobił z gotowcem na niceshoot i pomocą google niż Ty, Twoja wiedza i to że od długiego czasu siedzisz już na www.amxx.pl . No bo spójrzmy prawdzie w oczy:
1. Menu głosowania na wybranie mapy utrudnia tylko grę nie wyłączając się.
2. Mapy w menu admina do zmiany mapy są chaotycznie porozrzucane kiedy powinny być zrobione alfabetycznie lub przynajmniej oddzielone de_ od cs_ i od awp_ i aim_.
3. Użycie komendy amx_psay powinno wyświetlać się na zielono zupełnie jak w @czacie bo inaczej jest bezużyteczna.
4. Brakuje mi pluginu na zmianę nicku graczowi który współgra z amx_ss i amx_record gdy gracze mają podobne nazwy lub ich nazwy składają się z kropek czy przecinków.
5. Jest zbyt dużo zbędnych map tak jak to powiedział Neu mamy większość map 4FUN.
6. Nie można wpisać powodu do bana.
7. Nie jest wgrana komenda mp_autoteambalance która czasem się przydaje.
8. Punkt najważniejszy. Na serwerze jest bug który automatycznie odbanowuje niektóre zbanowane osoby. Jestem tego pewny.
Wszystko co to jest zapisane zgłosiłem h@ i najprawdopodobniej jutro bądź w we wtorek Galardo przeinstaluje amx biorąc pod uwagę moje zalecenia lub nie.