to jest temat w którym możecie zgłaszać propozycje osób, które mogą zostać nowym H@.
ja proponuje kogoś z tej 2 KNIFEMAN PRZEMO
Wersja do druku
to jest temat w którym możecie zgłaszać propozycje osób, które mogą zostać nowym H@.
ja proponuje kogoś z tej 2 KNIFEMAN PRZEMO
Czemu 2 razy przemo ??
Street ? no spoko ;-) tylko lepiej dla niego i dla Nas jak zajmie sie szkolą ;-) Powodzenia
Ja swoj głos oddaje na PRZEMA, jest to doswiadczony admin, duzo nam pomoga, dlugo z nami jest i co najwazniejsze ... jemu chyba najbardziej zalezy na serwerze !
Ave Przemo ! ;-D
bo on sie liczy i tak pojedynczo;d blad w ankecie:D
A żeś dał wybór że masakra ... Tak naprawdę bym nie wybrał nikogo stąd (oprócz streeta).
Najlepiej by bylo jak ty bylbys H@ ?..
Mi sie wydaje ze to są odpowiedni kandydaci. ;-)
A ty tombcio kogo proponujesz?... siebie ? czy kogo?
to powiedz kto jeszcze moze byc:D oni mi jakos najbardziej odpowiadaja
Ja oddałem swój głos na PRZEMO jeśli chce być H@ i będzie dbał o server to spox. A drugi argument to taki, że jest najstarszy z kandydatów i chyba najbardziej odpowiedzialny.
no ja ogolnie czekam na wypowiedz wszystkich mozecie oczywiscie zglaszac wiecej kandydatow ktorzy wedlug was sa odpowiedni do tej funkcji:]
Myślę Myślę i wymyślić nie mogę :P xD Nie wiem w sumie na kogo oddać głos :P mam dylemat :P Myślę Przemo będzie Dobry bo nam serwik postawi xD Street troszku się na tym zna xD a co do reszty argumentów brak Głos mój oddaje na Przemysława. Przemysław Na Prezydenta ! xD
Ja dam jeszcze pomysł, że jak Przemo będzie wybierał adminów to rozsądnie np. w jednym temacie robi się listę potencjalnych kandydatów lub zgłasza się nowych a potem niech Przemo wybierze tylko, żeby nie było tak jak był Street ktoś mu na gg napisał i już ma adma potem na 1 servie 14 adminów. To moja taka uwaga, żeby uniknąć przyszłych nieporozumień. Mam nadzieję, że server niedługo stanie i będę sobie bił lvl ;]
Zdecydowanie na PRZEMO :D
szkoda ze nie zostalem zawarty w glosowaniu ale trudno mam mnustwo czasu wolnego wieczorami :) to PRZEMO oczywiscie :)
Ja oddałem głos na Streeta [x] jak był na servie raz na tydzień to też było dobrze i trzymało się to nawet kupy bez obrazy dla innych kandydatów ale musiałem kogoś wskazać i według mnie Streetu się dobrze sprawował i dlatego tak postanowiłem.
Co do tych Adminów to: Galardo H@ mógł robić jak chciał On decydował każdy ma swój indywidualny plan ale twoja rada jest dobra :)
Oczywiście, że może robić jak chce ale to też nieuczciwe wobec innych, że nie było nigdy rekrutacji na adma a co jakiś czas był nowy admin. A co do Streeta to nawet było dobrze jak go nie było ale to też dzięki stałym graczom,Moderatorom i Adminom nie było takiego burdelu na servie i na forum.
Edit: Kiedy zakończy się głosowanie bo sądzę, że Przemo wygra a chciałbym sobie pograć na starym nowym servie ;] ?
KNIFEMAN !
Przemo ;D mozna z nim normalnie porozmawiac nie koksi admem spoko koles :} czesto na servie a i mam takie pytanie co z tego ze my sobie h@ wybiezemy ? kto tego adma mu da ? eXon ? powie ze mu nie da i co w tedy? ;s
I wtedy będziemy się zastanawiać ;] . Przemo najwyżej nie będzie miał rangi na forum ;]
Ja bym w tedy proponowal masowe zwalnianie adminow tzn jak mu nie dadza h@ po kolei kazdy admin opusci server ? :d
Dla mnie kandydatem byłby saved ale chyba opóścił nas na dobre, a tak to TOMBCIO :-P
Według mnie jest 2 ludzi z tąd, którzy serio by to ogarneli: NożowyCzłowiek i Przemo :-) Ja jestem bardziej nastawianoy na Knife`a , ale Przemo też jest dobrym kandydatem :-D Po za tym nie obraziłbym się gdybś też był na liście infi.
Knife. (mimo, że nie grywam.)
"Głosowań: 18
Wszystkich Głosów: 27"
xdddd
Za to dwa takie same zagadnienia głosy nalicza podwójnie ;d;d
18 nie równa się 27 xdd
Przemo oszukał maszynę ;p
sorry to ja na czitach lece nawet na forum:D
Wiedziałem haxie xdd
infi, a dlaczego siebie nie dodałeś =( ?
dill nie dodalem siebie bo ja sie nie nadaje:) nie znam sie na amx dobrze do tego wystarcza mi bycie szarym adminem:D
DOBRA KONIEC JAKIS SPAMOW PISAC TYLKO W SPRAWIE H@
A według mnie infi się świetnie nadajesz =) . Ja też gówno rozumiałem z amxx , wystarczyło parę "lekcji" i poradników i od razu zajażyłem xd. Tam można powiedzieć robisz tylko jedną rzecz w kółko ;p .
Ta ja słyszałem od kilku osób jak kto i co zajarzył.
dobra tu macie skladac propozycje a nie jakies podteksty sugerowac;d ma byc spokoj jak nikt nie wnosi czegos do tematu to karac go warnem!!:)
knife jako 1 masz warna:D
Wybierałem pomiędzy Przem'em i Knife'm, ponieważ Przemo jest ogarnięty i zasponsorował serwa, a Knife dlatego że znam go, trochę jest ogarnięty, da się pogadać oraz jest bardzo aktywny na forum i na serwie. Moja decyzja padła na ... Knifa !
DiLL i Street są zajebistymi kandydatami, ale jednak są zajęci życiem prywatnym i nauką także nie spędzają przy tym tyle czasu ile trzeba, dlatego ich nie brałem pod uwagę przy oddawaniu głosu.
ja wybieram dilla albo przema niech ktos zaprowadzi pozadek bo jeszcze pare dni i moze byc koniec z csp praktycznie musimy zaczynac odnowa:( niestety sorry sreet ale ty sie nie sprawdziles:(
konca csp nie bedzie:)
serwy o ile sie orientuje rusza od listopada wiec jesli ktos ma mozliwosc wsparcia finansowego pisac do przema na gg albo shifta lub Galardo:)
a kto bedzie hostowal serwer??
Ja swoj glos oddalem na swojego kandydata ;-) z ankiety wynika ze albo przemo albo człowiek-kosa a ja bym proponował zeby obaj zajeli sie serwerem bo co dwie głowy (czyt. nóż w głowie) to nie jedna. i chyba tak byłoby lepiej.
1. stabilniejszy bedzie serwer jezeli chodzi o dowodzenie.
2. łatwiej bedzie zajac sie serwerem gdy beda go prowadzic 2 osoby niz jezleli wszystko byloby na jednej.
3. zaraz cos wymysle ale zalet jest duzo :D
H@ juz wybrany wyniki oglosimy pozniej:D
Z RADOSCIĄ INFORMUJĘ ŻE NOWYM H@:
[glow=blue:e7dbc48cdc]SERWA WAR3 ZOSTAJE: PRZEMO & KNIFEMAN[/glow:e7dbc48cdc]
[glow=yellow:e7dbc48cdc][shadow=yellow:e7dbc48cdc]SERWA FFA ZOSTAJE: SHIFT & GALARDO[/shadow:e7dbc48cdc][/glow:e7dbc48cdc]
ZYCZE IM POWODZENIA I LICZE ZE ZGODNIE Z TYM CO SLYSZALEM NA POCZATKU LISTOPADA RUSZA SERWY:)
i Bardzo dobrze :P Gratuluje Nowym H@ Nowego stanowiska i mam nadzieje że się będą na nim sprawdzać :hihi:
No serdeczne gratulacje :P a jak z forum??
Gratulacje dla nowo wybranych H@ !!
Pozdrawiam, Wiedzmin.
ciężko :)
Gratulacje myślę że bedzie też taka atmosfera jak na war3 (staarym).... i bedzie się dobrze współpracowało
pozdro korni007