ja mam takie pytanie jesli postrzelaj olewa nas przez 2 tygodnie to moze czas pomyslec nad zmiana sponsora?? bo tracimy o h..uja graczy itp.
Wersja do druku
ja mam takie pytanie jesli postrzelaj olewa nas przez 2 tygodnie to moze czas pomyslec nad zmiana sponsora?? bo tracimy o h..uja graczy itp.
Ta... świetny pomysł tylko :
DirektPlay i KampNo odpada
WhiteRabbit nie są teraz zainteresowani sponsoringiem
Pozostałe też odpadają dopóki nie będzie pasów do stat.eu... a te pasy ma ex0n i Dill. Btw ostatnio pasy chciał Tombcio od Dilla i nie wiem jak to wyszło.. Wiem że bez tych statystyk nic nie wskóramy... Tak czy siak powodzenia w rozmowach negocjacyjnych i w zdobyciu pasów do statystyk... na prawdę nie wiem jak to zrobić.
prawie 10000 użytkowników i mój zaj,ebisty mail nic nie wskórały u WhiteRabbit to ja nie wiem...
pasy wynegocjuje od dilla:D przekupie go kurczakiem z rozna albo parowkami:D
a jedyny sponsor wedlug mnie ktory bedzie git majonez dzialal to 1shot1kill
Daj pasy a ja do nich napiszę ;]
no problemo zaczynam spamowac dilla:D
Dill nie ma dostępu do tych statystyk bo tombciowi też nie potrafił pomóc a exon nie odpisuje tombciowi na pw juz od 2 tygodni....
mylisz sie bo ma, ale musi uzgodnic to z exonem bo juz z nim gadalem:) wiec dalej cos czuje bedziemy czekac na potrzelaj bo to takie sranie w banie (nie moge bo nie)
no jak coś to ja też jestem za zamianą sponsora bo jeśli nie są w stanie 2 tygodnie odpisać to ja nie wiem co się tam musiało stać :/ ale jedno jest pewne jakby coś było z ich strony i nie chcieli stracić np. nas (xD) to przynajmniej prywatnego maila by wysłali -.-
Zgadzam się,widocznie gdzieś musi być błąd też z naszej strony ale tego się chyba nie dowiemy,bynajmniej tak myślę,ale to są tylko domysły.
mowie dill daj mi te passy to zalatwie nowegi sponsora
WhiteRabbit nie są teraz zainteresowani ale dadzą nam 10% rabat przy zakupie serwera -.-
ja mysle o 1shot1kill, dillu obiecal pogadac z exonem wiec poczekmy z 2 tygodnie!!!
Dill.. SuperMod to ktoś który musi podjąć decyzję pod nieobecność Site Admina -.- Widzę że jeszcze nie możesz się w tej funkcji odnaleźć... to nie tylko moje zdanie.
obczajalem sponsoringi i najlepsza opcja bylyby 1shot1kill poniewaz maja najnizszy ping, ceniona marka na rynku,rzadko serw pada itp, ale oni tez maja swoje wymagania:
sponsoringu nie rozmawiamy na Gadu-Gadu. Należy wysłać zgłoszenie na adres zależny od tematu oferty - musisz zastąpić " [at] " w podanych niżej adresach znakiem małpy (@). Prosimy nie publikować tych adresów na forach internetowych.
W przypadku portalów: sponsoring.portalu [at] 1shot1kill.pl
nie rozpoczynamy współpracy z sieciami serwerów - prosimy nie pisać
portal musi mieć zapewnioną oglądalność poprzez ciekawą tematykę, a nie samo zachęcanie do gry na swoich serwerach
odrzucamy oferty, gdy zauważymy manipulację statystykami (np. umieszczanie obrazka w MOTD)
bezwzględnie oczekujemy niezależnych statystyk strony - min. 1500 wizyt dziennie
prosimy podać konkretne oczekiwania (jeśli serwer to ile slotów)
Do baku napiszcie. On chyba wie....
Powiem tylko jedno... Ku**a mać!! Jak nie urok to zasrana sraczka ja mam komp zjebany i teraz jak zwykle u kumpla siedze. Studia? taaa zajebiscie -.- praktycznie dzien w dzien mam do 18 lekcje z wyjatkiem srody! Gowniano mi teraz idzie z h@ na csportal ale nic nie poradze. Bez kompa gowno zrobie a do tego te studia;/
Postrzelaj chyba sobie z nas smiech na sali robi!! pingi skacza a teraz to! 1shot1kill to chyba teraz dla nas najlepsza alternatywa lecz... 3ba zalatwic... Jesli ktos moze niech meczy ich o serwer
czyli z knifemanem rusza,y do gry:)
ta... lepszego teamy nie ma ;]
negocjacje z 1shot1kill trwaja wlasnie wyslalem im maila w ktorym prosimy o sponsoring;d
i jak negocjacje ?? :P
licze ze do jutra rana jakas odpowiedz dostane jak nie to ponowie maila:D
[ Dodano: 18-10-09, 20:49 ]
nie dostalem odpowiedzi jeszcze ale juz ponowilem maila i knife tez
Postrzelaj napisało do mnie nie wiem z jakiej przyczyny że od jutra wznawiają sprzedaż serwerów i przedłużanie sponsoringów.. Nie wiem co to dokładnie oznacza ale serwer może pojutrze już będzie.
WhiteRabbit napisało mi że mają problemy techniczne i że za 4h będą nasze serwery których u nich nie mamy -.-
KnifeMan i co wiadomo coś ? Bo jak na razie to dupa blada a serwera nie ma.
Tyłek zbity, nic nie odpisują :///
***** niewiem co jest ale nic nie odpisuja;/
[ Dodano: 22-10-09, 23:02 ]
1shot1kill nie jest zainteresowane sponsoringiem maila, napisali ze nie chca sponsorowac portalu do tego mamy za malo odwiedzin itp
KnifeMan Ty nie bądź taki pewny siebie ;-) . Wy mieliście czas wolny w "wakacje" ,a ja wtedy zapieprzałem na forum , teraz ja muszę coś zrobić w swoim życiu ;) . Ja Ci napisałem już jedna rzecz na ten temat infi na GG...
wypraszam sobie ale w wakacje tez siedzialem na servie i to duzo:) a co do tego dillu przeciez jestes supermodem musisz miec czas na forum , to jest twoja praca, tego sie podjales;] JA jestem w klasie maturalnej tez mam od ***a nauki ale 1 godzine dziennie moge poswiecic na forum i cs-a bo nie wierze ze przyjdziesz o 15-16 to uczysz sie do 23 i spac:) nie wkrecaj bajek bo pelikanow co wszystko lykaja tu nie ma;d
infi o Ciebie mi tutaj nie chodzi ^^. Teraz będę siedział na forum ,ale tak można wszystkim powiedzieć "jesteś tym i tym " i musisz tutaj siedzieć ( domyślcie się teraz o kogo chodzi ^^) .
Ja też w wakacje byłem, po wakacjach też byłem ;] i przed też byłem i zawsze będę. Nie po to się godzi na SuperModa jak się potem nic nie robi. Kurcze sorki ale jestem zły. Wiesz dobrze że ex0na nie ma i nie będzie prędko i nie podałeś ani mi, ani infiemu ani tombciowi hasło do statsów bo mówiłeś że musisz się zapytać ex0na ale jak chcesz to zrobić jak go nie ma? SuperMod to jest samodzielne podejmowanie decyzji anie strach przed utratą rangi.
troche w tym prawdy;) wiec tak teraz bedziesz to zaczynasz zapierdalac razem z nami zeby forum i serw ruszyl:)
No a ty sie dill w wakacje obijałeś...
OK nie chodzi tu o to żeby się pokłócić,ale w końcu ruszył serwer nieprawdaż.Może wspólnymi siłami coś w końcu zdziałamy.
[ Dodano: 27-10-09, 20:07 ]
Z tego co widzę narazie wyszła kłótnia i zazdrość,a serwer dalej leży,żebym wiedział dokładnie o co w tym wszystkim chodzi dawno by ruszył.Poświecić dziennie 1 godz.to naprawdę tak wiele?ja pracuje na budowie od 7.00 do 18.00 i zawsze tą godzinkę dla serwa czas znajduje a czasami nawet więcej,więc nie rozumiem w czym taki problem.
MYSLE ZE TAK:
WAR3 -niech bedzie 2 H@ KNIFE I PRZEMO:)
FFA- galardo i shift H@
do tego w miare mozliwosci prosze wszystkich adminow zeby do grudnia postarali sie zebrac 20 zl zeby przedluzyc jak cos serwy i dodac slotow;] a pozniej pomysli sie o sponsoringu
Powracam ;D od listopada bede z wami :D 'Idzie pod kosciol zbierac 20 zl :D'
91.204.161.123:27037 serwer Non Steam