chciałbym się zapytać czy już wiadomo coś w sprawie serwera i czy wiadomo kiedy będzie chodził??
Wersja do druku
chciałbym się zapytać czy już wiadomo coś w sprawie serwera i czy wiadomo kiedy będzie chodził??
Hmm serwa nie ma juz tydzien :( Ale coż mamy robić....pozostaje nam tylko czekać
poco robicie juz 3 temat dotyczocy serwa poczytajcie a sie dowiecie
W tym problem ze nie ma wyjasnionego w 100% powodu... a pisza kolejne tematy bo knife zamyka nie potrzebnie tamte.. powinien byc 1 nie zamykalny i caly czas by nowe informacje dochodzili
Nie wiadomo... postrzelaj nie odpisuje ex0nowi a Street ma kompa popsutego ;/
No to powoli można się żegnać z serwerem...
nawet jezeli posztrzelaj by szlak trafil to przeciez jest tyle innych firm... tylko postrzelaj na tym straci nie exon :}
Dokładnie :-) Poczekajmy jeszcze trochę i sprawa sie wyjaśni Pozdro ;-)
knife a czy jest taka możliwość ze serwer wróci czy raczej nie ??
Server będzie tylko nie wiadomo kiedy teraz Knife pisze do innch sponsorów narazie próbują się dogadać z postrzelaj ale jeszcze nikt nic nie wiem tak jak ex0n napisał "Czekam na ostateczną decyzje postrzelaj.. Gdy będzie coś wiadomo dam znać.. Sprawa jest skomplikowana..." Widzisz sam tylko czekać... :(
Wróci bankowo..
Wiadomo już coś????
no domyśl się. jeżeliby ktoś coś wiedział to by tu napisał. ja tez juz bym pograł na tym serwerze no ale co poradzisz?
nie piszcie jakis takich pytan.
Jak coś bedzie wiadomo napewno odrazu wszyscy zostaniemy o tym poinformowani...
Mam pomysł zróbmy zrzutę na kompa dla Streeta i po problemie :)
^^
co do serwa to juz przesada ze tyle go nie ma:) a jak chcialem cos zdzialac z knifem to otrzymalem odpowiedzc nie moge dac pasow bez pozwolenia wiec dla mnie to jest krecenie sie w kolko. Jakby tu komus zalezalo na serwie to by nie czekal 2 tygodnie na postrzelaj bo widac ze cos kreca, ale dal nam zalatwic nowych;] tyle odemnie
a co do tej zrzuty na kompa to sliver kupi mi sluchawki jak juz taki chojny jestes;]
Jeszcze jedno jesli exona nie ma killka dni to dill jako jego zastepca powinien podjac decyzje wraz z modami o tym czy warto zostac przy postrzelaj czy tez nie:)
Rada adminów to jest kpina... ja online i aktywny i każdy do mnie może napisać odpiszę w ciągu 24h góra, Dilla nie ma a męska decyzja to coś czego już nie umie podjąć od dawna, Street problemy z kompem a Site Admin jest zajęty i my zamiast podjąć decyzję to siedzimy ale ja nic nie mogę zrobić bo SuperMod nie chce dać pasów...
co do twojej wypowiedzi to sie zgodze:) ale widac niektorych nie interesuje to ze stracilismy juz duzo graczy a jak tak dalej pojdzie stracimy tez wiecej i to stałych bywalców:)
Masz racje ja już znalazłem se nowy serw war3 i spoko jest ale ta ten czekam z utęsknieniem aCytat:
Zamieszczone przez infi
Wiem, że server ma już niedługo wystartować i tylko tyle ;] nic o expie ani o dokładnej dacie.
PS: Silver pozapraszaj parę osób na ten portal na którym gramy im więcej tym lepiej.
Edit: Knife przecież napisałem coś co dotyczy servera.
nie na temat...
Nie spinaj sie bo grzecznie spytałem...wiadomo że admini wiedzą więcej od nas i niektórymi informacjami mogą się podzielić...nie spytałem kiedy bedzie serwer itd. tylko czy coś wiadomo.A to jest różnica.Cytat:
Zamieszczone przez Massive
co do serwa to razem z knifem wyslalismy maila do 1shot1kill z prosba o sponsornig:) czekamy na odpowiedz:D
to sie nazywa dobra ekipa ;// dobrze ze chociaz wy cos dzialacie ;-)
W sumie to napisałem już dwa razy do WhiteRabbit którzy odmówili ale wysłałem też wczoraj wiadomość do GamePad ale wiem że zje,bałem tego maila ;ddd
Knifeman a masz ty staty do stat4u albo czegoś takiego ?? Jak tak to pisz mi na pw, a i jeszcze nie pisz do firm na których nie da się przerobić na ns.
Nie mam...
1shot1kill nie sa zainteresowani sponsoringiem serwa:/
No to po serwerze :///
nie bluźnij..
Mam propozycje :)
Macie duzo ludzi na forum i graczy . Mozecie soe zebrac i kupic ma ten 1 mies serw i w tym czasie szukac odpowiedniego sponsoringu ...
np. w Gamsol jest mozliwosc kupienie serwa we paryzu (pingo sa normalne) za 3 zl slot
czyli 72zl i jest publik 24 slotowy.
nie rozumiesz ze to nie od nas zalezy?? my nie mamy tu za duzo do gadania:)
Tak jak było to do przewidzenia... serwer upada... sory infi ale było to widać od roku...
Kurde no ale co tu owijać w bawełne? Smutne ale prawdziwe...o serwerze na dobra miare można zapomnieć...i kurde kolejny zajefajny serw sie poszedł...szkoda bo naprawde fajnie bylo i stasznie lubilem na nim grac :( Możemy wierzyć ze sie uda i serw wróci.....JEŚLI WIARA CZYNI CUDA MY WIERZYMY ŻE SIĘ UDA.... :-)
zawsze jest wyjście ze robimy zrzutę co miesiąc albo szukamy fajnego wujka sponsora i dalej działamy ... myślę ze każdy z was może coś wymyślić
no niewiem ja narazie obczajam jakiegos dobrego hosta na malym pingu i wtedy posle maila:)
Czemu wy to robicie a gdzie jest ex0n albo bakus ? no co jest H@ do roboty!!! szukać sponsorów kiedyś stało 5 pełnych serwerów a teraz nic!!!
Bo nie ma ex0na, dilla też, streeta też, a knife nie ma dostępu do statow forum, a bez tego nie jest łatwo o sponsora.Cytat:
Zamieszczone przez max_rezydent
Proponował bym wybrać nowych H@ serwera którzy będą bardziej dostępni,także dla wszystkich i zajmą się o wiele lepiej( będą mieli więcej czasu) niż do tej pory.Nie ukrywajmy że H@ serwerów mieli za mało czasu aby się czymkolwiek zająć i zainteresować,dlatego serw upadł.
Ex0n teraz myśli że Dill coś działa... po to dostał SuperModa. Ale Dilla nie ma a jak jest to mówi że musi spytać ex0na. On nie rozumie że po to dostał to żeby podejmować decyzje za ex0na gdy go nie ma.
@up Ale diLLa nie ma tak samo jak ex0na ;(