-
co sie dzieje
4 raz juz sie zdarza ze bana dostaje z niczego. 18:52 chce wbic na serwa pisze ze mam banana i kurde nikt z tym nic nie robi. moze dlatego taksie dzieje bo mam neostrade??
juz sam niewiem co jest grane. Normalnie to samo znika po 1 lub 2 dniach albo ktos adbanowuje jakies ip.
juz niechce mi sie pisac 5 tematu bo juz pisalem o tym bardzo duzo.
Przychodze se do domu ze szkoły o 18;00 w piątek wieczór i taki zaciesz ze se pogram na WAR3FT a tu du dupp :((((((((((((
Prosze o rozwiązanie tego po***** tematu RAZ NA ZAWSZE, bo mnie to juz wkurza na maxa.
-
Może masz podobny zakres co jakiś cheater..
Spróbuj rozłączyć modem do neostrady kilka razy.
-
ok działa ale nie ma jakiejś innej metody żeby problem znikł raz na zawsze??
-
Wydaje mi się że Mroziu Ci dał w miarę dobrą metodę jbc to forum:>
-
Nie jeżeli jakiś haxiarz o Twoim zakresie ma bana to trzeba z tym modemem częściej tak robić... :/
-
Ok, czyli za każdym razem jak bana dostane mam rozłączać modem kilka razy??
-
No to nie ban tylko niemożliwość wejścia na serwer ;d;d no chyba tak musisz robić...
-
Okk, czyli dostałem odpowiedź co mam robić w takiej sytuacji, jak ten sposób nie bedzie działać napisze.
Myślę, że temat można zamknąć chyba, że ktoś ma jakiś inny sposób lub radę
-
no ale dostanie bana zalozmy na tydzien i po 3 dniaxch wejdziesz na serwa?? :roll:
-
Nie po prostu w jakiś dzień o jakiejś godzinie niekoniecznie gdy ktoś bana dostał nie mogę wejść na serwa bo pisze że mam bana. Po 3 dniach to mi samo znika, ale np raz mi znikło po 1 godzinie
-