-
Problem
Mam problem z serwerem war3 a dokładniej nie grałem jakieś 2 dni bo zaczyna sie szkoła i nie miałem czasu.Kiedy dziś chciałem wejść na serwer pisze mi masz bana sprawdź konsole.
Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale jak wchodze w konsole to pokazuje mi sie coś z mapom de nuke 1337 i ze sprayem (tempdecal.wad)mam nadzieje że to tylko jakiś błąd i prosiłbym o szybką odpowiedź :( ;-( i z góry thx
PS.
Server # 9
Requesting tempdecal.wad from server
lol dolaczyl
Couldn't open file overviews/de_nuke_1337.txt. Using default values for overie
Kicked :Masz bana. Sprawdz konsole !
To mi sie wyświetla :(
-
Podaj mi swoje IP w temacie i sprawdzę czy jesteś na liście zbanowanych nowym amxbans.. a jeżeli Cię nie ma tam to stawiam na to że będziesz musiał ściągnąć nową mapkę nuke_1337 bo ta którą masz nie jest kompatybilna do tej na serwerze..
-
ip mam zmienne bo mam neo a to raczej nie chodzi o mapke ponieważ na aztecu też tak miałem sprawdze teraz może wejdzie :|
Niestety dalej jest coś takiego :(( :
Server # 7
Couldn't open file overviews/aim_map.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/aim_map.txt. Using default values for overiew mode.
Error: server failed to transmit file 'customization'
Error: server failed to transmit file 'customization'
Kicked :Masz bana. Sprawdz kon
-
Podaj zakres swojego ip.. możliwe że załapałeś się na zakres pewnego upierdliwego typa który dziś takiego bana dostał
-
hmm nie jestem zbyt dużym znawcom jak mam sprawdzić ten zakres ?? ;D
o ile sie nie myle to 83.29 :)
a to całe ip 83.29.139.1 thx hitman :)
-
http://twojeip.wp.pl/ wejdz tutaj tu masz podane ip i je podaj na str
Widziałem cię jak przed chwilą chciałeś wejść na serwa ale nie mogłeś :-)
-
To teraz czekamy na wypowiedź knifemana... Załapał się na zakres?
-
Niestety się złapał na zakres pewnego upierdliwego czitera na którego nie skutkują żadne bany więc byłem zmuszony dać mu bana na zakres... Spróbuję Cię odbanować przez hlsw a jak się nie uda to będziemy myśleć ale nadal zastanawia mnie ta linijka..:
Couldn't open file overviews/de_nuke_1337.txt. Using default values for overie
Ja dopóki nie ściągnąłem nowego nuke i tuscana też nie mogłem grać...
-
I jak wiadomo coś już??Bo szczerze to chciałbym już pograć specjalnie na weekend czekałem :sad: ;-(
-
Skasuj te mapy które wywalały cię w tym komunikacie... A następnie wbij na serwer i czekaj aż ci się ściągną
-
Street ale na innych mapach też tak mam po prostu serw mi sie ładuje już mam naciskać enter i nagle mi wyskakuje to z banem a w konsoli :
Server # 2
SpeeDShooT dolaczyl
Kicked :Masz bana. Sprawdz konso
;-(
[ Dodano: 06-09-09, 17:32 ]
Prosze zróbcie coś z tym bo już mi sie nudzi bez tego serwera i graczy :( ;-( :sad:
[ Dodano: 07-09-09, 15:34 ]
Rozumiem że nic z tym nie zrobicie i mam sie pożegnać z serwerem tak ??
[ Dodano: 07-09-09, 15:40 ]
Czuje sie jak bym dostał w szkole naganne za to że koledzy sie pobili !!! :sad: ;-(
-