maciek
przed chwilka oddaleem wszystkie ss i podalem ip i knifeman powiedzial ze moge grac przyszedl kornik i "kicked banned" a za co jesli mozna wiedziec?
Wersja do druku
maciek
przed chwilka oddaleem wszystkie ss i podalem ip i knifeman powiedzial ze moge grac przyszedl kornik i "kicked banned" a za co jesli mozna wiedziec?
dostajesz bana bo jestes na bl :) i myslisz ze mozesz z nami w kulki leciec
masz ten sam zakres ip ta sama miejscowosc tak samo grasz:)
pa pa smiley macias czy tam maciek:)
Nie ja cie zbanowalem tylko meLi a po 2 jest powod dla ktorego zostales zbanowany...
Dostaniesz unbana po wyjasnieniu sprawy... albo i nie dostaniewsz
moje ip to 192.168.1.12:27015
jasne dac ci twoje ip ktore mam na scrinie?
[ Dodano: 23-08-09, 16:12 ]
nick]: macias
○ [godzina i data]: 20.30
○ [mapa]: nie wiem
○ [ilość ss + Screen]: 5
○ [IP + screen]: 83.30.64.243:27005
83.29.190.58 a to ip ktore znajdowalo sie na screenie ktore zrobil wczoraj admin meLi
knife kazal mi przekazac ten ss: http://odsiebie.com/plik/4996106---6e1e.html
Więc chcesz mi powiedzieć że numery IP:
83.6.252.153
83.29.190.58
..nie należą do Ciebie? Dziwnym zbiegiem okoliczności jakbyś miał kilka komputerów na kilku różnych umowach z kilkoma różnymi IP tak jak pewien z naszych byłych graczy "smiley". Dziwnym zbiegiem okoliczności mieszkasz też w Swarządzu tak jak on i dziwnym zbiegiem "smiley" wszedł ostatnio na serwer twierdząc że i tak tu będzie grała my nie poznamy jego nicku.
Niestety admini csp są nieomylni a ty myslales ze cie nie poznamy... tak jak napisal knife duzo zbiegu okolicznosci.. wiec mysle ze juz wiecej nie bedziesz probowal nas nabrać i znajdziesz inny serwer...
Jednak się nie myliłem że gra dziwnie i podejrzanie.
nie znam takiego...znalazlem ten serwer ostatnio i zaczelem tutaj grac ale widze ze nie ktorzy sie mnie chyba boja co ? xd oddalem wszystkie ss oddalem tez demko wiec dlaczego nie moge dostac undbana >?
[ Dodano: 23-08-09, 17:39 ]
jak meli mi zrobil ss to musialem miec wtedy takie ip... mam neo jak juz mowilem dlatego zmienia sie moje ip.
Taki kit mozesz wciskać kolega... wszystko jest przeciwko tobie niestety chyba nie dostaniesz unbana..
* chyba nie wiesz co to zakres
infinit jak juz sie czepiasz to czepiaj sie dokladnie
nick:macias 0.o?
ja tam widze maciek
[ Dodano: 23-08-09, 17:43 ]
jak wszystko przeciwko mnie ? przeciez wszystko jest po mojej stronie oddalem to co mi zrobiliscie i jest czyste wiec o co chodzi?
[ Dodano: 23-08-09, 17:48 ]
to ze ktos ma skill too jest powod zeby go banowac? myslalem ze nie o to chodzi w tej grze...nie lepiej pograc z kims kto ma pojecie o cs-ie i potrafi sie zachowac tylko karac slabszych?
to ze jakis kolo mial neo to nie znaczy ze to ja!!
czlowieku chyba mnie niezrouzmiales, czytaj uwaznie
napisalem ze predzej z takim zakresem gral koles z black listy o nicku: macias i smiley
i ty masz taki sam zakres i te same miasto wiec wkrecac mozesz kolega z podworka
i mozesz powiedziec pa
to\ze gral tutaj koles co mieszkal w tym samym miescie to jakas zla rzecz? ja nie jestem nim! mam nick maciek bo tak sie nazywam i wszedzie gdzie gralem mialem taki nick... zreszta co ja sie bede was prosic o gre tutaj? zbanowaliscie mnie poniewaz gralem jak pro ? i probujecie mi wkrecic ze jestem na bl skoro gram na tym serwie od 3 -4 dni
Tą sprawę będziemy rozwiązywać w tym temacie : http://www.forum.cs-portal.net/topic...do-vt10444.htm
Zamykam .