-
ZA CO???
Dzisiaj o godzinie 13:25 dostałem bana od DiLL'a za to że zwróciłem mu uwagę, że na mapie cs_italy będac TT zraszował. Gdy napisałem że raszuje to mnie publicznie (xD) wyśmiał. Napisałem mu: raszujesz jak Twoja stara do kibla jak ją przeczyści. Dostałem bana na 60 minut, a jego powód :.nie chce mi sie.
Może troszkę obraziłem DiLL'a ale raszował, i to się liczy. Może przez tą obraze to do niego dotarło.
PZDR.
m.Bu
-
Kolejna dziecięca kłótnia, diLL będzie pisał, że nie raszował i bana dostałeś za obraze, Ty będziesz pisał, że on raszował i fakt, że obraziłeś go troche, co już pisałeś, ale on być w CT to on może sobie raszować... gorzej, jak by był w tt.
-
Właśnie problem w tym że dill był w terrorist. A na zegarze w cs'ie było 1:20 czyli minuta nie mineła i nie miał prawa raszować. Więc jak ja dostałem bana to on też powinien. Takie jest moje zdanie.
-
a moze byl sam albo byl 1 gracz w przeciwnej druzynie ?? Napisz dokladnie gdzie sie znajdowal DiLL
-
Słucham ? Ty jeszcze śmiesz na mnie skargę pisać ? Po pierwsze napisałem Ci "powtórz to" , a Ty mi odpisałeś bezczelnym tekstem "nie chcę mi się" to ja Ci dałem bana i napisałem "ale mi się chcę" i teraz posłuchaj mnie Ty nie wychowany dzieciaku . Jeżeli jeszcze raz obrazisz moją matkę lub ojca[*] to Ci dam takiego bana ,że już na serwer nie wejdziesz ,bo ja nie będę tolerował żeby taki ktoś jak Ty obrażał moją mamę . Po 2 tak jak napisał Ozi* został ostatni i zrashowałem , więc najpierw się porządnie zastanów .
-
Nie zostałeś ostatni. Dill znajdował sie pod tym łukiem jak sie wchodzi na bazar, obok tego miejsca gdzie tak ciemno jest.
-
Nie rozśmieszaj mnie , ja zawsze przestrzegam regulaminu . Street to nawet udowodni , jak napisałeś mu diLL rash , a On Ci odpowiedział "Ostatni został" ... Bana dostałeś na 60 min. więc za 10 min. będziesz mógł wejść =/.
-
Wiesz, to że jesteś adminem nie znaczy ze jesteś święty. 60 minut w dupe, akurat bym level wbił. xD
[ Dodano: 13-07-09, 14:36 ]
A skoro już rozmawiamy o raszu. To czemu na mapie aim nie można raszować po upłynieciu 60 sekund??
-
m.Bu, cisz się że dał ci na 60 min. bo ja bym ci wje.ał na 1 tyg. za obraze rodziców, a tak pozatym od kiedy gram nie pamiętam sytuacji by diLL zaraszował pozatym twoja skarga powinna być poparta ss z dowodem jego raszu, jak dla mnie do zamknięcia ...
-
Popieram Up. Dodam tylko ze aim_map to mala mapa i rashowanie na niej nie wchodzi w gre nawet gdy bedzie 1 osoba w teamie / po uplywie 60 sek.
-
Za takie słowa dałbym na miejscu Dilla bana przynajmniej na 1 dzień - moje zdanie
-
Ja już powiedziałem wszytko na ten temat , jeżeli jeszcze raz się zdarzy taka sytuacja to wiesz co będzie =] ...
Zamykam .
-
Byłem przy tej sytuacji i potwierdzam że dillu nie raszował. Stał albo przy granicy raszu na italy, albo zaraszował w sytuacji kiedy został tylko 1 ct co jest zgodne z regulaminem...
Autorowi tematu radze zapoznać się z zasadami i strefami raszu na csp.