Zamieszczone przez diLL
KnifeMan wyjaśnię Ci parę rzeczy =] . Tak więc Zen0 zawsze, ale to zawsze mówi coś przez mikro - tu jest jedna opcja ,że to nie on . Druga sprawa jest o zajerestrowanych nickach , otóż .maq nie miał jak go mieć ,ponieważ już wcześniej dostał bana . Również ten cały Wl@d3k - pamiętam go, dostał bana za czity i dzisiaj znowu jest . Przyczyna Wszystkich zdarzeń i nie wyjaśnień jest jedna = CAŁA LISTA BANÓW War3FT NIE WIADOMO JAK , ZOSTAŁA USUNIĘTA, co wiąże się z utratą wszystkich zbanowanych graczy na serwerze . Prosił bym graczy, pod który podszywa się ten "ktoś" o podanie mi swoich IP na moje gadu - 4073176 . Za każdym razem , jak gość będzie podejrzliwy sprawdzę IP i bez precedensu będę go banował na ZAKRES . Takie moje zdanie i to się tyczy wszystkich adminów War3FT . Jeżeli dany gracz będzie dziwnie się zachowywał ( nie tak jak zwykle) proszę o naradzenie się lub konsultację na GG . Takie coś nie może się zdarzać ! Myślę ,że uporządkuje to trochę cały ten "burdel" . Tak więc proszę o dostosowanie się do tego .
@EDIT :
Podejrzliwe jest też to ,że nie wiem jakim sposobem gracz ten podszywa się pod zajerestrowane nicki graczy . Tak więc na prawdę i szybko trzeba tutaj działać .