Mam pytanie i prośbę czy mógł by mi ktoś powiedzieć od którego momentu "każdej" mapy jest rash?:P Ponieważ czasami poprzez niewiedzę mogę dostać bana;/ więc wolę się upewnić:]
z Góry dzięki !?!
Wersja do druku
Mam pytanie i prośbę czy mógł by mi ktoś powiedzieć od którego momentu "każdej" mapy jest rash?:P Ponieważ czasami poprzez niewiedzę mogę dostać bana;/ więc wolę się upewnić:]
z Góry dzięki !?!
Znaczy od miejsca? Musisz pograć na serverach TP z anty-raszem, po pewnym czasie sam będziesz wiedział gdzie możesz dojść a gdzie nie. Bo tak to nikomu nie będzie chciało się robić screenów, gdzie najdalej można dojść bo to żmudna robota.
Mi się chcę. Jeżeli ktoś chce to mogę na kilku podstawowych mapach takie miejsca "zescreenować" :] Tylko niech ktoś mi powie czy coś takiego jest potrzebne ;p
Knifeman myślę ze jak zrobisz jakiś temat z czymś takim to można by było to przykleić... gdzieś było by to super... bo tłumaczenie jest uciążliwe.. zresztą sam niektórych granic nie znam niestety jeszcze
Już zaczynam się za to brać jak zrobię temat to dam tu link :]
SUPER ... w banie za rash będzie można dawać ling do tego tematu ... tylko trzeba by w amx dodać jakoś taki powód nie wiem czy da radę
Dobra robię to ale to mi zajmie trochę czasu bo Seele chce to mieć z napisem CS-Portal.Net i IP serwera ;p więc biorę się do pracy :]
PS: dd2_mini i taki jeden surf to nie moje mapy :] xDD
proponuje napisy dodawac poprzez ten porgram podobno latwo i szybko http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...age+Viewer+3.7
Mam nadzieje ze usprawniłem prace nad tym
jeżeli to dodaje napisy na zdjęcia to pomogłeś :] Bardzo pomogłeś ... program jest świetny i służy nie tylko do napisów :]
knife bylo by dobrze gdybys tak zrobil;p
Mam prośbę mógłbym to zrobić po swojemu albo że tak powiem granice raszu zaznaczyć czerwoną grubą krechą z painta? Nie bardzo umiem się obsłużyć tymi photoshopami i viewierami bo nie miałem z nimi do czynienia ... zawsze wybierałem prostsze rozwiązania. Więc proponuje że zrobię screeny wszystkich mapek, granice raszu zrobię w paincie, a napisy CS-Portal.Net + IP Serwera dodam w tym programie od cheyenne oki? Bo inaczej niech się za to ktoś inny bierze?
pewnie ze pasuje ... tylko rób te linie kreska a nie pędzlem please ;p żeby nie wyglądało to łopatologicznie ;D
Też tak chciałem zrobić ale nie mogę bo H@ życzy sobie półprzezroczyste czerwone strefy w miejscach raszu wykonane programem photoshop. Ja to zrobię po swojemu a potem zadecydujecie czy tak może zostać, ale z tego co widzę chayenne mówi że jemu pasuję więc póki co oki, bo przecież to ma być dla adminów i dla graczy i nie musi być to wcale jakieś super wymodelowane. Takie jest moje zdanie...
Zgadzam się z tobą Knife. Czerwona, gruba krecha jak dla mnie wystarczy, bo to nie musi być na maxa odpicowane. Najważniejsze, aby było zrozumiale i przejrzyście.
KnifeMan... napisz to Ci pomogę. Przeźroczyste kwadraciki to pikuś ;-)
rfs ależ ja piszę do Ciebie tylko odpisz choć raz to może uda nam się coś wspólnie sklecić :]
na mapach tak jak wiedzmin muwi mogli by porobic takie grube linie np. czerwone lub zileone albo jakies takie:D
i wtedy by no prawie wszyscy ci co wiedza co to rash by wiedzieli gdzie jest granica;p
Dobra będą półprzezroczyste czerwone strefy bankowo :)
Dobry pomysł cos takiego widzialem ja jedyn serweze TP i mam pytanioe czy to nie jest plugin ??????
no najlepsza opcja jest z tymi strefami ze nie mozesz dalej przejsc lub jak przejdziesz to zabiera ci hp :)
Sorry, piszesz o anty raszu. A takie coś nie da rady wprowadzić bo nie dałoby się kreta wykorzystać.
Sorry nie ma takiej możliwości, bo wtedy kreta nie będzie :-P A to by była porażkaCytat:
Zamieszczone przez sorry
aha no faktycznie o tym nie pomyslałem :) słuszna uwaga
temat wałkowany setki razy
~close