Nie wiem czemu ale dema robionego przez cheeyne nie moge znalezc. Wchodze w Valve ; cstrike i zadnego dema nie ma
POMOCY :o
Wersja do druku
Nie wiem czemu ale dema robionego przez cheeyne nie moge znalezc. Wchodze w Valve ; cstrike i zadnego dema nie ma
POMOCY :o
cstrike polish może.. powinno się zapisać tak samo jak twój nick ....
Nie ma wszystko przeszukalem !! ??
No niewiem podejrzane to jest :> Chociaz mojemu bratu tez sie niezapisują dema ;d Bo wykrywa mu jako robaka :D
maq. widzisz ;d skill czasami zabija ;D
Przykro mi nie mogę cię odbanować czekamy na informacje od bardziej doświadczonego admina lub H@
Taak, jakbym miał czity to też bym mówił, że nie mam dema... Stara śpiewka cziterze!
Demka masz na samym dole w katalogu.
Bez komentarza.Ja naprawde nie mam tego dema, moze cheynne popelnil jakis blad.
Saved
Bo je skasowałeś. Masz niefarta czyli ban zostanie :D Widać bylo, że czitujezz.
Nie czituje i nie mam tego demka......
Saved Ty taki bot nie umiejacy grac w ta gre to mozesz tak mowic, ale ja w przeciwienstwie do ciebie umiem w to grac .
[ Dodano: 27-03-09, 12:24 ]
Myslisz ze mi zalezy na odbanowaniu jest wiele serwerow, ja poprostu chcialbym wam udowodnic swoja niewinnosc!!
.maq co do twojego bana to wcale się nie dziwie że go dostałeś,na ffa też czitowałeś,sam cie banowałem.Poczekajcie aż H@ się wypowie,on ma ostateczne słowo.
Czasami i tak jesteśmy za DOBRZY.
Dodam tylko ze ja nie czitowalem!!!! TYLE
aha no to pieknie teraz juz wogole cs mi niedziala : [ Tylko wlacza mi sie half-life a jak zmieniam na cs'a to mi wychodzi z gry ! ;-(
Jeśli mnie zabijesz 1vs1 na aztec przez ścianę ( na cichym chodzeniu) to cię odbanuje ok ?? takie moje zdanie.
A ostateczne jest i tak H@
poszukaj pod nazwa panet.dem bo pod taka sie zapisuje, a jesli nie oddasz to zegnaj:)
wlasnie pod ta nazwa tego szukalem we wszystkich folderach!! i wiesz co znalazlem??
NICCCCC
a ze scanuje na w3 to jest proste
Gram nieumarlymi a oni maja taka umiejętnosc ze dodaje ci hp jak kogos trafisz np. jak kogos trafie przez sciane mignie mi tak ekran na zielono i mniej wiecej wiem gdzie scanowac !!
ja cie nie odbanuje, musisz dac demo, chyba ze seele sie zgodzi:)
Powiedz mi jak mam dac DEMO jak go nie mam ??? bo wlasnie nie wiem
ODBANUJ GO JAK ZROBISZ MU KOLEJNE DEMKO I NIEBEDZIE MIAL TO PERM:) A I JAk frogi uwiezyliscie to jemu tez powiniscie hyba ze frog ma jakies specjalne prawa???:(
Spider nic sie niezmieniles... Takim sam Yo byles, vegeta to teraz SpideR...
Jest roznica miedzy Frogiem a maq.. Bo frOg przynajmniej przez sciany niewali.. A tamten jak by mial wh o oczach...
Dorosnij Yo..
Jest jeszcze jedna różnica pomiędzy frogiem, a maq Diesel. Maq ma ladnego skilla i jest w elicie serwa W3FT, a frog też umie grać, ale do czołówki się nie łapie.
podaj IP i będzie unban
Dzieki
Nigdy NIE uzywalem czitow, NIE uzywam i nigdy NIE bede uzywal
IP: 192.168.1.10
jak zbanowałem to i odbanuje ...
Do zamknięcia