Około godziny 1810 wszedłem na serwer i doznałem szoku :faint: Każda runda trwa 4 min!!! :shock: Ale to jeszcze nie koniec, chciałem sobie sprawdzić czy coś jeszcze zmenialiście i strzeliłem do gracza ze swojego teamu i co się okazało?? Otóż kolesiowi odjęło 20hp a mi nic :shock: , później zostałem zabity przez simiego(przez przypadek - Team Kill) i nie wyświetliła się żadna informacja na temat zemsty na mordercy :? :? (chodzi mi o np, slap 10times, slap to 1 hp itp).
W przypadku gdy SIMI mnie zabił( trochę to dziwne gdyż jego zabili przeciwnicy i gdy umarł to granat który miał w EKWIPUNKU ALE NIE W RECE!!! wybuchł przez co zostałem pozbawiony życia) 8/
Hmm... trochę to dziwne bo grałem o 15 i nie było czegoś takiego, server zachowywał się--normalnie. A teraz coś takiego... czy ktoś coś zmieniał w "ustawieniach" (użyję tego sformułowania gdyż nie znam lepszego mogącego odzwierciedlić wyżej wymienione zmiany).
Do czau wyjaśnienia nie pozostaje mi nic innego jak uzbroić się w cierpliwość :medit: :medit:
PS: Zapomniałem dodać że nie działa funkcja --> /hp
PS: Kilka razy dochodzi tez do glosowania nad wyborem kolejnej mapki...wlasnie glosowalismy 3 razy :? a to /hp nie dziala pisze ze zostalo wyłączone