Mam taki pomysł zeby admini zagrali przeciwkko graczon tego serwera.Duzo osob by chcialo sie sprawdzic a dla graczy i adminow bylabyto świetna zabawa.
Wersja do druku
Mam taki pomysł zeby admini zagrali przeciwkko graczon tego serwera.Duzo osob by chcialo sie sprawdzic a dla graczy i adminow bylabyto świetna zabawa.
Można to zorganizować ale w weekend. Poza tym teraz nie będzie wielu chętnych. Poczekam na przerwę świąteczną i wtedy pomyślimy.
Nom też tak myśle mozemy to zrobic 20 albo 21 grudnia.Wtedy juz jest przerwa tylko ze trzeba pomyslec kto z graczy bedzie wybieral skład to turnieju jak cos ja na ochotnika bo dobrze gram
a ja myślę, ze z graczy punisher najlepiej gra, a nie ktoś kogo w życiu nie widziałem...jakiś łowca...Cytat:
Zamieszczone przez lowcy.B
Myslisz ze slabo gram??????chccesz ze mna zagrac??OCZERNIASZ MNIE!!
hehe xD spoko łowca z przyjemnością z tobą zagram =] może aim_map xD??
no awp_wall dostał 8:0 i od razu chciał zmianę mapy, taki z niego pro
a co do tej rozgrywki to nie jestem przekonany....gdyż turniej był niedawno
Jak by się odbył to pamiętajcie o mnie ! . Piszę się na takie coś :-D .. dla mnie to 4fun taka zabawa :-D
Dzieki za poparcie ale jak zmienil mape na aima to dostawal 5:2
chłopie takie coś to sobie w ShoutBox pisz .... nie dość że sam temat założyłeś to jeszcze nie na temat piszesz .... A wracając do tematu to 20 i 21 może być dobrą datą .. tylko nie dowalajcie w wigilie gry i czy była by jakaś nagroda dla zwycięzców :-D ?Cytat:
Myślalem nad tym ale chcialbym żeby może najlepszy gracz dostal jedna z postaci od 0lvl do 7lvl??moze??
OD 0 DO 7 MOZNA WBIC W 1 DZIEN
Co do tego meczu to jestem za miał być wczesniej i dla graczy składy były ustalone .. ale coś z adminami było nie tak to nie graliśmy teraz można coś takiego zrobić !.
Ja jestem chętny
ps. lowcy może zagramy 1 on 1? ale na nuke,inferno,dust itp a nie na ajmach
no ale jaka była by nagroda? exp? większość ma all na 10 lvl...slot? mamy...rcon? już bez jaj xD
wmyślcie jakąś sensowną nagrodę dla adminów :>
Nie chodzi mi zeby druzyna ktora wygra dostawali wszyscy TYLKO 1 osoba z zwycieskiej!A jak z tej drugiej przegranej bedzie ktos mial większe staty to ma pecha
[ Dodano: 03-12-08, 14:10 ]
Klus3k mozemy kiedys zagrac.Narazie niemam czasu.Musze nabic min 3 postaciami po 10lvl.
a czemu dla adminów co ? ... Może ranga na forum :-D
Dobry pomysł z tą rangą podoba mi się(TERAZ MAM SPRAWE ODBIEGAjACĄ OD TEAMTU PROSZE ZOBACZYC OSTATNI TEAMT W BANACH PROSZE)
Według mnie dla zwykłych graczy slot. A dla adminów recpect, ale admini za każdego serwera ...
Czyli że co że jak ktoś będzie miał najwiecej fragow to dostanie to nagrodę ?... Nie patrz na fragi ..Cytat:
ps. Tombcio czemu z kilku bo co bo ty na war3 adma nie masz :D a też chcesz zagrać
Dobry pomysł z tym ze gracze dostają slota a admini respekt !
Popieram ten pomysł, tylko żeby nie było to w Weekend ten ...;]
ja tez jestem za bardzo fajny pomysł ale was pociśniemy xd ^_^
Hahahaha pompa xD
Dobry pomysł ale troche nie fair, będą gracze na adminów i najlepszy gracz dostanie slota a inni nie i będzie "eee dlaczego tylko on dostal to nie fair pieprze takie granie" znając ludzi tak będzie.
jestem za turniejem ale moga byc schody bo moze mnie nie byc na swieta ;-( a chce grac ;]
No to będzie to rozegrane świątecznie :-D ... bez żadnych ekscesów.Cytat:
Zamieszczone przez Mardog
jak cos moge wejsc w ten ukladzik i zagrac jako gracz badz jako stary admin :)
Oczywiscie ja tez moglbym pograc oczywiscie jesli sie załapie ;)
Dziekuje za moje poparcie wymyslilem to a potem dostalem bana teraz sie ubiegam o unbana.Ozywiony jaki ty masz nick na war3FT bo jakos jak gram to cie niewidze
Może lowcy.B, ankieta daj? -:P
punisher lepiej graj jako zwykły gracz bo szanse graczy spadną z beznadziejnych do kompletnego zera jak dojdziesz do adm team xD ja tam osobiście czuje konkuręcje w hmm... w Tobie, wcisłym i eee... jak mi się coś przypomni to napisze =d
Tez tak sądze punisher powinien chyba wybierac ale niewiem??Tak mi sie zdaje ufam adminom ze on bardzo dobrze gra!.Niemamy znowu tak beznadziejnych szans zawsze mozemy wygrac!!TRZEBA WIERZYC W SIEBIE
oki jak tka popatrze na sklad adminow i jezeli w chodzi w gre jeden bot o nicku rfs to ja podziekuje za gre z adminami i wole wesprzec graczy bo rfs to dla mnie zawsze byl od kad jestem na tym forum wrog nr 1 podczas gry gdzie za nim idzie w parze seele ,street, i kiedys klusek czyli tak zwany rsl ale to przeszlosc iiiii... reszta kadry wiec jak cos ja wspieram sa pomoca graczy
Eh ale jak to chcecie ustalić? Gra kto chce i ile osób chce czy może jakieś składy zrobimy? ;>
raczej to 2 sklady beda tylko znajdzcie sobie cl team adminow i cl graczy i niechaj oni wybieraja sklad swoj
zanim powstał ten temat, myślałem już, że ty będziesz cl graczy ;>Cytat:
Zamieszczone przez punisher PL
W sumie to nie mamy wyjść Seele bo jak punisher nie będzie cl graczy to porażka ... ;p
a co punisher jakiś hajt ? .. <haha> .. niech będzie gdzie chce .. nie widziałem jeszcze zeby on wymiatał
na pewno jest jednym z lepszych graczy ;p
no to bk klusken z ciebie
rufus będzie brać udział, czy ktoś inny będzie cl adminów ?
bk czyli że co :> ? .. :P punisher przy rfsie sie chowa rfs ma grać bo lubie jak mnie bije
rfs jest nieco lepszy nie zaprzeczam ale staram sei mu dorownywac lecz nie zawsze da rade
nieco ? ... oj ty chyba z nim nie grałeś .. jest o wiele od Ciebie lepszy z resztą ode mnie też 1 na 1 do 0 by Cie spykał