-
4Fun stanie się....?
Wraz z członkami rady adminów doszliśmy do wniosku, iż server 4Fun się wypalił, i ludzie chcieliby czegoś innego. I teraz mam do was ankietę, która modyfikację widzielibyście najchętniej. Proszę wszystkich o głos w ankiecie, i przekazania nam wlasnego zdania na ten temat.
-
Według mnie powinno być surf/kz/bh to by było najlepsze rozwiązanie ;]
-
Eragon, nie ma na ankiecie a dałbym DM :-P
-
Diablo Mod jak dla mnie ;].
Głos poleciał...
-
na warcrafta wbijać a nie!!! :-P
no dobra a tak poważnie to chyba największe poparcie miał surf?
ale jak dla mnie diablo mod :] coś nowego może się sprawdzi
-
Dobry pomysł z tą zmianą ;-)
Jak dla mnie mógłby być DiaboMod
Dlaczego?
Ma większą popularność niż Surf kz/bh
Znam serwer gdzie jest 20 slotów i jest non stop pełny, niedawno siedziałem aż do 01.00 godziny z myślą że będzie miejsce ale niebyło. Gadałem z kolesiem z tamtego serwa i mówił że na serwie jest mało osób dopiero w godzinach rannych choć nie zawsze :-D Też są juz inne ponoć lepsze mody np. Bleach mod ale nie widziałem serwa z nim tylko słyszałem :]
Pozdrowionka :*
-
-
ja oDdDddddDdaje głOS na DiaBlo moDa ^^ :P
-
jestem za diablo modem gralem juz na kilku takich serwerach jezeli w3 sie cieszy taka popularnoscia to dmod powinien odniesc duzy sukces
-
Moim zdaniem pzydał by sie Death Mecz to co powiedział Bakus ;p
-
SoccerJam Gram na jednym z serwerów soccerjam .. Prawie zawsze pełny ! SoccerJam jest prosty w grze :-) Ja jestem za SoccerJam.
-
Dla mnie serwer sie nie wypalił tylko ludzie nie wiedza ze jest zmiana ip ..... dlatego nie wchodzą, Na ffa i tp pytali sie mnie non stop co jest z 4fun dużo ludzi go lubiło.... i wielka strata jest dla mnie zmiana go na inny....
-
Ja tam wole zagrac jakos pile.. :) pewnie wygra Diablo Mod
-
Mamy już war3 a diablo wiele się nie różni ...osobiście wybrałem surfa ale sądzę ,że soccerjam byłby mega urozmaiceniem bo mało jest tego typu servov na Ns
-
N1eDzW1eDz, Grałeś kiedyś na diablo mod?
Diablo mod różni sie od war3 pod wieeeloma względami.
SORY za off topic
-
ja chciałbym H&S a nie ma go :(
-
Ja bym chciał
albo BH/KZ/SURF
albo DM
^^ ale w ankiecie dałem głoś na KZ
-
Ja wole surfa surf jest najleprzy
-
Ja bym proponował DIABLO MOD i tak też zaznaczę. Kiedy się dowiemy jaki będzie styl gry, zamiast 4fun?
-
Daje głos na Socerjam fajny modzik :)
-
Mój głos, idzie na Diablo Mod...;]
-
Ja tam wolę Death Match.Sporo akcji się dzieje i to ma do siebie, że nie trzeba czekać x czasu na to, aż skończy się runda
-
Diablo Mod zdecydowanie ;D :-D
-
Ja bym mógł zaproponować może jeszcze gun game'a ;P. Nie wiem jak by się on przyjął w środowisku CSP graczy. Ja sam lubiłem na steamie pograć w gun game'a. Wg mnie to taka ogólnorozwojowa gra i podstawa do opanowania wszystkich broni ;).
-
Zgadzam się z przedmówcą. GunGame będzie chyba najlepszym rozwiązaniem.
-
Ja tam wole i tak DM .. Każdy na każdego to jest coś ^^
-
To kiedy będzie wiadomo co z 4fun :-) ?
-
-
Ewentualnie można zrobić gun game z death match'em. Żadna filozofia chyba, zaletą szybka gra, brak oczekiwania na zakończenie rundy, minus bądź plus - duże zamieszanie ;d.
-
slave mastah, masz pecha xD bo niema gun game w ankiecie i dlatego bedzie Diablo Mod ten mod jest najlepszy wg mnie :-D
-
Otóż jest dodany DM do głosowania, tylko teraz nie fair wyniki będą, bo ankieta już trwała, kilka osób było chętnych do zagłosowania na DM a nie było takiej opcji ;P. Czy to będzie DM czy Diablo Mod, to jest mniej ważne. Ważne jest żeby znowu było na nim dużo ludzi ;d.
-
osobiście jestem za diablomodem(to zagłosowałem) albo soccerjamem(a tutaj można świetne turnieje przeprowadzać i to dość często)
-
Tak bardzo chcecie DiabloMod'a a do niego trzeba mieć MySQL aby zapisywał się exp.. :)
-
b., to szukaj MySQL i będzie sie zapisywał, musi być diablo mod są tylko 2 serwy na NS :-P
-
b. załóż byle jaką bazę ;P
Na war3 też jest potrzebna baza.
Załóż na ugu.pl ^^
-
Cytat:
Zamieszczone przez rfs
Załóż na ugu.pl ^^
cba.pl lepszą ma ;]
-
Jak już macie zmienić z war3moda na coś innego to dajcie diablomoda :-P
-
kICK, zal war3 zostaje to tyczy sie 4funa czytaj uważnie :?
-
Przepraszam pomyłka :-P :x ale jestem za diablomodem ;-)
-
A może zrobić 2 wary z połączoną bazą ??