Odkąd pamiętam to admini servera FFA rozdawali ban za tarcze. Teraz jednak już nie jestem taki pewny gdy gracze mówią że tarcze są dozwolone na FFA a przynajmniej że nic nie ma na temat zakazu ich używania. Więc jak to wkońcu jest z nimi?
Wersja do druku
Odkąd pamiętam to admini servera FFA rozdawali ban za tarcze. Teraz jednak już nie jestem taki pewny gdy gracze mówią że tarcze są dozwolone na FFA a przynajmniej że nic nie ma na temat zakazu ich używania. Więc jak to wkońcu jest z nimi?
Ja sam niewiem. Ale jeśli nie można używać to chyba trzeba je zablokować.
Jak dla mnie, serwer jest [FFA] tak wiec jak wiadomo można sobie na takim serwerze kampić, rashować i robić prawie wszystko to dlaczego by nie można biegać z tarczami, rozumiem jak by to był serwer [TP] że trzeba grać zespołowo to może tam powinny być zakazane tarcze, ale na [FFA] to myślę że H@ powinien wyrazić zgodę na granie z tarczą na serwerze.
Ale nie wyrażam .. Za używanie tarcz jest ban 10 minutowy ! .Cytat:
Zamieszczone przez add.
Baku skoro zakaz jest używania tarcz to trzeba je zablokować bo dziś około 11:30 cały team CT zakupił tarcze na italy i poszli tak po hosty:D całego teamu(9graczy) nie zbanuje przeciez. pozatym gracze strasznie się rzucają gdy się im powie że tarcza=ban..."PRZECIEŻ TO FFA", "NIEGDZIE NIE MA NAPISANEGO ZAKAZU UZYWANIA TARCZ" tego typu padaja teksty:/
No to trudno. Najlepiej zablokować tarcze i będzie po kłopocie.
Hmmm z tarczami jest fajna zabawa :-D wg mnie powinny być dozwolone ;-)
Nie już kiedyś o tym wspominałem
Tarcze można używać w zależności od mapy, czyli tam gdzie są hosty tarcza jest udostępniona a gdzie bes( bombside) tacza grozi banem!!
Baku sory że odbiegnę od tematu kto jest teraz H@ FFA i kolejne pytanie czy H@ może coś zrobią w kierunku posprzątania bałaganu!!!! ( Chodzi o nowy rang administracyjny) Resztę opiszę w poście...
Trzeba zalbokować. Baku do dzieła ;-)
H@ jestem ja :x
można tarcze zablokować w restrykcji broni? Bo jak tak to nie ma problemu
Nie blokować to jest FFa więc po co blokować po prostu niech ktoś dorzuci do zasad ffa zasadę "Tarcze można używać na mapach z hostami, w innych przypadkach grozi banem na 10 min"
Pewnie i tak rzadko kto patrzy na regulamin, ale niech będą tarcze w końcu FFA
Hm... no ok tarcze będą, ale zrobimy tak jak napisał max czyli
Po prostu banujecie na 10 min . W takich przypadkach .Cytat:
Zamieszczone przez max_rezydent
Dzięki o wielki B.