elo mam problem zainstalowalem od nowa system zainstalowalem cs i ok chodzi wszystko tylko jak chce wejsc na server to wyskakuje mi you have no etry to the server moze ktos pomuc??
Wersja do druku
elo mam problem zainstalowalem od nowa system zainstalowalem cs i ok chodzi wszystko tylko jak chce wejsc na server to wyskakuje mi you have no etry to the server moze ktos pomuc??
Ja tak miałem jak zarejestrowałem sobie nick i nie wgrałem go do confingu. Więc jeśli zarejestrowałeś sobie to go wgraj spowrotem.
Tak masz bo nie wpisałeś do config.cfg swojego hasła mianowicie :
Kod:setinfo _pw "hasło"
a tez mam cos takiego ze jak wchodze na jakies servery non steam to mnie w polowie ladowania wywala
wpisz haslo
jakie haslo?? aha i jak zrobic aby bylo widac czym walnelo sie heda pliz
lol.. ? Przecież to wyskakuje w prawym górnym rogu ;>Cytat:
Zamieszczone przez Maxmard
ale narysowane ze hedshot ale nie czym
To się zastanów .. Zresztą ja Ciebie w ogóle nie rozumiem :? Napisz to dokładnie ..Cytat:
Zamieszczone przez Maxmard
jak awlniesz komus heda to ci pokazuje hed nie?? ale ja nie widze czym np walnolem heda m4a1 itp juz wiesz?? i dlaczego gdy wchodze na niekture servy non steam to sie laduje i wpolowie mnie wywala
Zacznę od końca ;p. Wywala bo pewno serwery mają stare binarki. Dzieje się tak po ostatnim steam update. Poszukaj na forum to się dowiesz dokładnie o co chodzi, jeśli Cię to interesuje.
Co do tych hs'ów to może dany serwer ma jakieś pluginy czy coś w ten deseń. Jeśli widzisz to na innych serwach a na danym nie to pewno to co mówię. Też kojarzę, że kiedyś miałem podobny problem. Jeśli masz tak na wszystkich serwerach to Ci nie pomogę.
Nie mówię też, że nie mogę się mylić co do drugiego pytania, bo na pierwsze odpowiedź jest poprawa, pod warunkiem, że dobrze zrozumiałem iż łączysz się ze steam acc.
niekturzy tak maja z forum ja tak mam na wszystkich serva ale cos mi sie zdaje ze to tego potrzeba miec steam
[ Dodano: 23-11-08, 08:48 ]
rej tak ma
Jak masz admina na tym servie to musisz wpisac haslo, mianowicie setinfo _pw "hasło".
Jak nie masz admina na tym servie to znaczy ze nie mozesz wejśc na ten serwer pod tym nickiem..