-
[BAN] Kali
Nick - Kali
Data - 04.10.08.
Opis: Więc grałem sobie spokojnie na servie i nagle dostałem bana. Dowiedziałem się, że dostałem go za rash. Tak napisał mi furiO. A następnie zmienił zdanie i powiedział mi, że dostałem bana za czity. A ja napewno ich nie miałem. Żaden grasz nie mówł mi tego i nie czepiał się mnie więc sądze, że zostałem niesłusznie zbanowany. Albo prosze o demko jeśli ktoś ma...
I.P - 87.207.170.167
-
Kali, Jak ja żadnego zdania nie zmieniałem i co wkręcasz. Pisałeś do mnie na gg a ja nie chciałem ciebie odbanować to teraz wymyślasz coś sobie.
-
.... Co ty gadasz przecież napisałeś w moim wcześniejszym temacie, że bana dostałem za raszowanie. A potem na gg powiedziałeś, że nie odbanujesz mnie bo miałem czity.
-
Na GG masz archiwum, weź pokarz treść gadany i będzie wszystko jasne, co ci napisał itd.
-
Jak dostałeś bana za rasz to na pewno nie perma jeżeli jednak furio nie zmieniał zdania jestem po stronie gracza Bany za rasze są czasowe a nie permanentne odczekaj swoja karę albo poproś ładnie o unbana Admin też się myli
-
Mardoq wyśle ci pw, żeby tu nie spamować za bardzo bo dość długa rozmowa.
I jeszcze raz proszę o unbana :medit:
-
Kali, to już se musisz wyjaśnić z furiem albo z kimś innym ja nie jestem adminem albo napisz tym do falcona
-
No ja mam nadzieje, że Falcon zajrzy do tego tematu i da mi unbana. Bo niewiem - furiO zmienia zdanie co chwile. Pierw założyłem temat ale nie był dostosowany do wzoru. Ale tam furiO napisał "Kali, Bana dostałeś za raszowanie" (Ten temat dalej jest więc można sobie zobaczyć) a potem na pw wysłał mi że mnie odbanuje, ale żebym więcej nie czitował... A na samym końcu na gg powiedział mi, że mnie nie odbanuje ponieważ miałem czity...
I furiO nie pisz, że nie bo mogę wysłać komuś rozmowe na gg i tą wiadomośc z pw.
-
Przeciwnie, ty musisz to wysłać. Zapytaj się Falcona czy możesz treści wiadomości Tutaj wkleić.
PS najlepiej będzie jak się skontaktujesz z Falconem
-
Kali, Jak ty do mnie na gg napisałeś daj mi unbana. Ale to trzeba ładnie poprosić, ja jeszcze pogadam z Falconem.
-
No wiesz nie chciałem tak "agressif" xDD, ale obiecałeś mi już dwa dni wcześniej przed tą rozmową unbana. A i tak jest cos nie tenges bo RuFuS powiedział mi, że mi zdjął bana a mi nadal pisze "You no have entry to the server" :/ :(
-
dobra to ja dziś ciebie odbanuje.
-
Tu nie chodzi o BANA! Koleś zarejestrował sobie nick i nie potrafi wgrać go do configa...
-
-