Na tym serwie przydało by sie kilka nowych mapek dla odmiany. Bo Cały czas są te same i się to robi już nudne.
Falcon jak mozesz coś z tym zrobić to dodaj takie popularne mapki np. de_westwood każdy by chciał na niej pograć
Wersja do druku
Na tym serwie przydało by sie kilka nowych mapek dla odmiany. Bo Cały czas są te same i się to robi już nudne.
Falcon jak mozesz coś z tym zrobić to dodaj takie popularne mapki np. de_westwood każdy by chciał na niej pograć
furiO, pisalem juz w tej sprawie niema problemu z dodaniem mapek tylko problem jest z czasaem na ich dodanie;]
Pan Falcon jest teraz na zasłużonych Wakacjach więc piszcie to z skierowaniem do Pana Rufusa...
Pozdro
Wiem ze pan Falcon jest na wakacjach ale napisałem. Jak wróci to przeczyta
de_westwood jest chyba. Ostatnio grałem :cool:
de_lidl jest świetną mapą :D
Juz sa nawe mapki postaralem sie o to jest de_westwood de_rats_1337 de_nuke_1337 i cs_alpin
proponowal bym jeszcze de_lidl moze denna mapka ale mozna fajnie pograc ;]
Proponowalbym jakas mape na noze np. 35_hp albo fun_bimbizone.Ale nie obraze sie jesli bedzie zamiast tego fy_snow aldo lidl :D
P.S. fun_allinone tez fajnie by bylo dodac albo 123kill.
Tylko w sumie na lidlu to dzieci będą wózkiem cały czas jeździć ;p
a surfy? np. surf_ski_2 ????
Ja bym był za dodaniem surf_ski_2 :)
Cytat:
Zamieszczone przez mateq
Ludzie ustawianie surfów i wszystkich rzeczy do niego na normalnym serwie to z 1h pracy. Po 2 od surfów są specjalne serweryCytat:
Ja bym był za dodaniem surf_ski_2 :)
surfik fajny, ale nie kazdy umie surfowac :P:D.
OGARNIJCIE!!!!!!
Mapa: surf_ski_2 na serwerze [War3FT] ?? to jest śmieszne! w ogole nie wiem jak ktoś mogł wpaść na tak głupi pomysł..
Czemu nie? Świetnie by się grało z teleportami, wyzszym skakaniem, ale niektóre sprawy są chyba technicznie niemożliwe (np. ultimate elfa)
Ja proponuję usunąć de_rats, ponieważ zabija tam CT na respie. :)
weź człowieku idz spać... :/ pomysł tak głupi że aż żałosny! Chcesz sobie pograc na surfie to idz na serwer klanowy jakis dzieci lub na serwer [SURF] :/ a nie na [War3FT] bedziecie surfa robic...Cytat:
Czemu nie? Świetnie by się grało z teleportami, wyzszym skakaniem, ale niektóre sprawy są chyba technicznie niemożliwe (np. ultimate elfa)
No to jak wkoncu z tymi mapkami? bedzie cos czy nie?
Co powiecie na de_lidl? Jest na innym servie cs-portal, więc?
jak mateq sam sobie zaprzeczasz wypowiedzi :P. napierw piszesz ze lepiej nie bo beda wozkami przejezdzasz, a teraz spowrotem go proponujesz ale dobra:P
ja bym dal odmiany assault_upc a takze 1337
Tak, ale lidl to fajna mapa ;p
noo na upc bym pogral
lidl odpada...
W każdym razie przydałoby się jakieś odświeżenie map
-de_dustyaztec
-cs_winternights
-mapy z serii cpl_
-cs_bank
Ja grałem na dużej ilości serwerów war3ft .. ale nie polskich i na kilku z nich była mapa o nazwie boxwarz tu macie linka do zdjęć tej mapy
http://www.fpsbanana.com/maps/6982?qpost=1174562
Grę zaczynamy na górze .. ct po jednej stronie a tt po przeciwnej .. pakę podkłada się na samym dole "pudła". Myślę że warto by było dodać tą mapę :]
no ja nie wiem mi sie wzdaje ze ta mapa jest denna troche ale jestem za zobaczymy jak na niej sie gra
Hej add nie złość się i nie krytykuj pomysłów innych aż tak ostro ja tam osobiście uważam że surf_ski2 byłby świetnym rozwiązaniem w końcu liczy się tylko dobra zabawa nie? Chętnie bym spróbował połączenia Surfa z War3FT chociaż na pewien okres czasu tak na próbę co ?? ;DDCytat:
Zamieszczone przez add.
Dodajcie jakies nowe mapy bo te co teraz sa co chwile sie powtarzaja dajcie np :
-De_aztec2
-De_OMG xD
-de_eldorado
Jak jest malo osob to np:
awp_india itp
ja mysle ze mapka awp_india nie pasuje na war3 bardziej na 4fun lub aim/awp
a może sex_movie xD
No tez tak uwazam ze nie pasuje chociaz to sam napisalem ale byla by fajna zabawa :D
Mardog
Chętnie bym zagrał, bo jeszcze na takiej nie grałem xD.
Ja bym byl za dodaniem mapy z cyklu CPL_
:)
no ja bym dodal cpl_mill 2 czy jakos ta mapka sie nazywala mapa jest fajna moim zdaniem
przyda sie pare nowych mapek, te jużsą nudne
Na razie mapek nie dodamy, bo musimy uporządkować wszystko . Otworze jak będzie wszystko ok :-)