W tym temacie możecie składać swoje propozycje co do turnieju.
Nie obiecuje że zostaną przyjęte.
Czekam...
pozdro, Bam
Wersja do druku
W tym temacie możecie składać swoje propozycje co do turnieju.
Nie obiecuje że zostaną przyjęte.
Czekam...
pozdro, Bam
Inne mapy ?. Bo ta mapa trochę głupia .. Może mapy typu de_nuke , de_dust2 de_inferno itp
bo takiego turnieju z taką mapą 2 vs 2 jeszcze nie widziałem xD
mapa jest bardzo dobra ;) cs-portal zawsze robil... turnieje na tej mapie.. jak Ci Się nie Podoba nie zapisuj sie..
Zawsze ? Mi się zdaje, że to 2 turniej organizowany przez cs-portal. Ja proponuję mapę
de_dust2_2x2.bsp albo de_dust2_long
nie mam zamiaru się zapisywać ;) jestem zapisany gdzie indziej. RuFuS podał dobre mapki ;]
2x2 jest daremna ;D i long tez;] graem turnieje na tej mapie wiec ;D mowie ze jest dobra
mapa jest lux do ogarnięcia w 5 min
pzdr.
Jest to 3 turniej.. wpierw bylo 2na2, potem 1vs1 awp, i teraz 2vs2.. xPCytat:
Zamieszczone przez RuFuS
hmm... skoro nie masz zamiaru sie zapisać to po choj sie udzielasz ?Cytat:
Zamieszczone przez Klus3k
Bam mam pytanko....
Zapisy są w Sobotę od 16:00, czy tego dnia beda już pierwsze rozgrywki...? jak to będzie wyglądało... Ile dni przewidujesz na rozegranie tego turnieju..?
w sobote nie będzie żadnych rozgrywek.
to ile będzie dni gry zależy także od graczy w jakich porach mają czas i sędziowie których na razie nie widać...
gdyby sie tak dobrze zdarzyło że 8 teamów może grać w godz 20-22, a 8 teamów 22-24 to turniej byłby znacznie szybciej rozegrany.
jeśli nie będzie takiej ilości sędziów jak być powinna to sam wszystko posędziuje.
ale za to nie wezmę udziału w zabawie..
Bam a trzeba mieć steama ? :-P
Czytaj regulamin...Cytat:
Zamieszczone przez redux
zmiencie mapy , np na de_aztec , de_inferno , de_dust2 , de_nuke :)
zmienicie? napiszcie jak najszybciej
nie ;] mapa jest spoko zarabista na 2on2
Nie podoba się, to nie graj, proste?Cytat:
Zamieszczone przez Mati$
większośc nas grała w turnieju 2v2 więc jak dla mnie to moze powród do de_dust2_2x2 i gitaraCytat:
Zamieszczone przez Eragon
Witam.
Mam problem z wejściem na serwer CS-PORTAL-NET [KLAN]. Zapisałem się do turnieju, ale na serwer nie mogę wejść, nie mogę go dodać do ulubionych, ani wejść przez console. Może kiedyś na nim dostałem bana, ale nie pamiętam za co ;/
Moje ip-85.28.162.10
odbanowałem.
sprawdź teraz.
czy bedzie hltv ?
Można byłoby się postarać o HLTV
Prosze o odbanowanie na serwie CS_PORTAL-NET KLAN Mojego partnera w turnieju jego IP to : 10.10.7.137 Dzieki z góry
odbanowane.
HLTV jesy chyba na każdym serwie tylko trzbea mieć IP ;/
To by pisało że na speckcie siedzi HLTV ....Cytat:
HLTV jesy chyba na każdym serwie tylko trzbea mieć IP ;/
żeby pisało to musiał by ktoś siedzieć a kto może mieć HLTY serwa ?Cytat:
Zamieszczone przez tombcio
wystarczy żew się ściągnie z hltv.org i po sprawie
miazga12, nie świruj
a mółbyś podać bo nie za bardzo się w tym oriętuje
z góry thx
tu masz poradnikKod:http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=3520
O ile mi wszystko wyszło to macie ip:
hltv2.verygames.net:27079
Hasło : cs
gra rozpocznie sie o 19:50
Zapraszam od oglądania ;]
P.S. dzienx za poradnik
Mam pytanie.
rUrzofe Pingliny vs ARABY.pl (20.09 o 22:00)
Niepasuje mi termin rozgrywki, rozmawialem z mL i on zgadza sie na przesuniecie meczu.
I tu mam kilka pytan :
1 Jaki mamy ostateczny termin aby rozegrac mecz.
2 I czy musi to odbyc sie na waszym serwie, z waszym sedzia
(Znam mL z rl od podan 3 lat i napewo nie bedziemy sie oskarzac o jakies czity lub cos w tym stylu).
nie musi być koniecznie na naszym serwerze ale lepiej by było gdyby nasz sędzia był.
1/8 chciałbym zakończyć w niedziele.
także do niedzieli macie czas.
będziecie mogli mieć swojego sędziego pod warunkiem że zobacze screeny i demko obejrze.
Mnie kompletnie nie pasuje termin: 21 Wrzesnia o godzine 22.
Moglbym grac o 18.
w Poniedzialek wstaje o 6, wiec chce sie wyspac. Pogadam z rywalami.
zal macie ustalone daty gry i godziny ;p a ty chcesz zmienić godzinę mama ci nie pozwoli grać o tej godzinie wez sie ogarnij xD
NazI, nazi ty sie ogarnil ty pewnie chodzisz do podstawowki i masz na 9 godzine ja wtsaje o 5.30 i mozna zmienic godzine na 18.00 reszta zalezy od bama
Nazi jestes po prostu nienormalny... w sobote moglbym grac o 24:00 nawet, bo rano sobie moge wstac o 11... Ja chodze do gim i wstaje w poniedzialek o 6:00, wiec chce sie wyspac. Mardog ja z Bamem porozmawiam ;]
cs-portal.net 15 - 9 Artykuly elektryczne
http://i33.tinypic.com/2nbwz2s.jpg
http://i36.tinypic.com/f3bddc.jpg
Cześć.
Skoro 1/8 miała zostać rozegrana do niedzieli, to dziś powinniśmy dostać już rozpiskę ćwierćfinałów, nieprawdaż? Jeśli jednak źle się orientuję, poprawcie i odpowiedzcie na pytanie kiedy zagramy następne mecze?
Pozdrawiam - Tatar.
Powinny być, ale pewnie beda na jutro.