Na tej stronie znajdziecie wszystko co związane z CS (mody, skiny, skrypty) do pobrania za darmo.
LINK
Wersja do druku
Na tej stronie znajdziecie wszystko co związane z CS (mody, skiny, skrypty) do pobrania za darmo.
LINK
mam pytanie czy można grać bez instalki na kompie tylko na jakiejś strące ?? ;-)
Oczko i po co ty spam robisz posty chcesz sobie nabic juz zalozyles taki temat to po co jeszcze raz ten sam nie rozumie takich ciuli zal mi ciebie ADMIN ODRAZU TAKICH CIULI POWINIEN USOWAC Z FORUM!
Hahah w Counter-Strike na stronce?????? 8/ 8/ 8/ 8/ 8/ 8/ 8/ 8/ 8/Cytat:
Zamieszczone przez mxmx
nie trzeba miec instalkeCytat:
Zamieszczone przez mxmx
mozna grac na stronce ale to nie bedzie CS tylko stoisz w miejscu i walis w gosci i grafika do dupy :?Cytat:
Zamieszczone przez JeT
no ale czy to wtedy jest prawdziwy CS?? nie wydaje mi się.Cytat:
Zamieszczone przez Mati$
P.S Kolego musisz wyłożyć kaske i pograsz sobie:)
moze pograc na ns ; ]
Heh jasne xD
Ale wiesz nie chciałem tu namawiać do "pirackiego" zachowania xD <lol> :-P
s4il Napisał
i co s4il nie potrzebny warn !!!Kod:ciuli zal mi ciebie ADMIN ODRAZU TAKICH CIULI POWINIEN USOWAC Z FORUM!
Za to warna nie dostalem :p
s4il opanuj troche swoje słownictwo...
Cytat:
Zamieszczone przez RaPMeN
Przeciez jestem opanowany :)
Oczko tę strone każdy zna tylko Off Topic
Ja osobiscie znam ta strone i polecam :] ALe uwaga jak bedziecie zmieniac grafike broni to troche moze wam sie potem przycinac :]
PozdrO Oczko ;-)
Witam mam pytanko.Mianowice czy moge ja(jako gracz)sprawdzic kto ma czity?czy jest jakis prg.ktory pokazuje kto ma wlaczone czity?
esp
Odświeżę temat żeby nie zakładać nowego tematu.
A mam mianowicie takie pytanie. Ze stronki pobrałem dwie bronie.
http://www.fpsbanana.com/skins/31743
http://www.fpsbanana.com/skins/28764
Podmieniłem wszystko należycie. I gra gdy już ma się wczytać mapa do końca cofa się do menu. Co robić? :|
Kiedyś jak pobrałem tego Hybrid TMP było wszystko pięknie. Teraz lipa. ;/
Widocznie coś jest nie tak z skinami które pobrałeś.
Usuń je i pobierz inne.