Jakie macie lub mieliście komy za swojej kadencji? Ja od początku mam Simensa C65 i nie zamierzam wymieniać nawet.. Bo nie potrzebuje żadnych dodatkowych pierdoł :-P Jedyny minus to strasznie krótko bateria trzyma.. :-/
Wersja do druku
Jakie macie lub mieliście komy za swojej kadencji? Ja od początku mam Simensa C65 i nie zamierzam wymieniać nawet.. Bo nie potrzebuje żadnych dodatkowych pierdoł :-P Jedyny minus to strasznie krótko bateria trzyma.. :-/
ja posiadam ten sam model co ex0n i mam zamiar zmienić bo mi bateria max 2 dni trzema :-x
ja mam nokie 3510i ale jej wogule nie użtwam i mam jaja z zasięgieem :/ :roll:
Ja mam narazie stara motorolke:d! :-P
Ja posiada sony ericsona T610. No.. niepowiem bo telefonik jest dobry tylko ostatnio mam problm bo se zalałem wyświetkacz i musze jakiś na częsci T610 kupić. Ale Jak z tym zrobie to sprzedam i mam na oku nokie 6610i Fajny telefonik wytrzymały itp. niema to jak Nokia :-P :-P :-P
ja mam sony ericsona K750i:) ale sagemy tez sa fajne
Siemens C60 (Nie używany od 2 miesięcy, nie ładowany od miesiąca) ;P
ja też mam i miałem Sony Ericssona :mrgreen: obecnie mam K750i i odradzam te soniaki bo przykażdym prawei sie dzojstik zacina a mi teraz gubi sieć ten telefon :-? chyba go sprzedam i kupie sobie jakiegos gorsza noki albo coś 8-)
Ja mam Sony Erikson T610 :-)
Mam go ze 6 miechow i mi sie dzoj tnie ale nie gubie sieci
Mam go ze 6 miechow i mi sie dzoj tnie ale nie gubie sieci
Ja mam :-> Sony Ericsson K510i :cool: nie ma specjalnych badziewi :/ ale jestem z niego zadowolony :cool: noi co więcej tak jak normalny sony ericsson :hihi:
Ja sony ericsson K750i fajny, nie mam do niego zastrzezen (najlepsza memory stick duo:))
ja mam sony ericsson k 700i. innych nie bede wymienial bo tego w cholere bylo
Sam mam 2 fony motorolke v360 i nokie n-gage
W Tej chwili Mam Simensa c65 Ale Niee jest Za Dobry Ale Cóz Ja moge ... Bede Miec Kase Bede Miec Nowy Phon .... :hah:
Przedtem miałem NOKIE 6070 ale zgubilem a teraz mam badziewnego motorole V600 ;-)
Ja tam mam Siemensa C65 juz ponad dwa lata i nie zamierzam zmieniac dopuki sie nie CENZOR. Nie trzeba mi zadnych pierdolek sms i dzwonienie wystarcza :D (no jeszcze kolorowy wyswietlacz musi byc bo na zwyklym to jakos tak smutno :( ) Minus to słaba bateria noi klopot z zasiegiem :/
Ja mam Sony Eriksona k310i i nie narzekam.Za 2 lata zmieniam.
Nokia 6260(ledwo chodzi)
Nokia 6230i super fon polecam:)
samsung u600 i daje rade
polecam
w tej chwili nie mam telefonu ale chce kupic se k750i :P nawet fajny:P przedtem miałem nokie 6680 ale taka sobie była :P moim zdaniem najlepsze telefony to SE :P
Ja mam narazie nokie 3510i, a wczesniej mialem 6610i ale teraz orange przedstawilo mi propozycje ze SE K800i dostane za 249zl przy abonamencie 80zl to wsumie wezme :]
ja będę miał motke L7 ;]
E T10s ------>Simens M35i ----> SE K310i ------->SE K700i ale zamierzam kupić jakąś komę z Wi-Fi
Ja natomiast posiadam telefono palmtopik :) Super sprawa, już nie mógł bym bez niego żyć :D Wyłączą prąd to sie popyka w fifke albo wormsy, można też wejść na Gadu-padu :P
Filmy oglądać itp... ModeL: MDA COMPACT prawie 500mhz :P super!
SeK510i-->SeW810i
Ja posiadam Sony Ericsson'a K510i , jestem zadowolony ...
A przy waszych telefonach mam na mysli K510i tez ta tylna klapka tak jest luzna ze sama sie zsówa... ??? ...
Mi nie wiem co obluzowala sie chynba i co chwile mi spada ...
Ja miałem dwie Nokie. Jedna 3510i i 1600. Teraz mam SAGEM'a myX-2
Teraz mam nokie 6300. W sumie super jak narazie ;]
Nokia 5200!
jest świetna ;d
Moj kolega ma K300i i ma tak samo.Cytat:
Zamieszczone przez -=K-O-T=-
Mam SE k510i (czerwony :-) ) i mi wystarczy :)
Nom mi non stop sie rusza klapka, przechyle telefon do góry nogami to sama wypada ;P
Nie mam zamiaru zmieniac. Przez pół roku dzien w dzien mi ten telefon spada na ziemie i jak działał - tak działa ;P
Z Giciorem! :medit: :cool:
A ja miałem sagema ;P nie pamiętam marki
Mam Do Dupy Telefon "Plusfon401i" "Hauwei u120 " Jak Kto woli ... Nie polecam tego !!
k700i + nokia5200 mialem : nokia3310 . nokia2600 , simens c60 , motorola c139 , sagem xmy-52 , nokia 3200 .
Teraz posiadam k700i + nokia5200
Widzę że Nokia konkuruje z Sony Ericsson'em :-)
Co do mnie to mam Nokię
Mam nowy Tel Se T630i
Ja mam SE K300i. Mój telefonik ma prawie 2 lata i jest w fatalnym stanie: joystick ledwo ledwo działa, prześwit na wyświetlaczu (jak jechałem rowerem zawaliłem w kierownice), przycisk do włączania telefonu nie działa (jak sie rozładuje to trzeba się siłować 5 minut żeby sie włączył). Do tego dodam jeszcze że kiedyś wpadł mi do jeziora i upadł mi tysiąc pięćset sto dziewięćset razy. Ale najważniejsze jest to że da sie DZWONIĆ !!!
ALE ŻEM SIĘ ROZPISAŁ :D
K300i jest szajsem jak HU* wes to gówno wyżuc pzez okno!