mam mikrofon :-P i jak wejde do cs-a i gadam to mnie słychac 8-) a jak już chwile pogadam to mnie nie slychac :cry: niewiem czemu mozeci mi poradzic :?: :?:
Wersja do druku
mam mikrofon :-P i jak wejde do cs-a i gadam to mnie słychac 8-) a jak już chwile pogadam to mnie nie slychac :cry: niewiem czemu mozeci mi poradzic :?: :?:
masz takie opcje w window'sie że możesz sobie podgłośnić mikrofon.
ale to nie o to chodzi raz mnie slychac a raz nie. wogule mnie nie slycac ,tak jakby ja bym do niego mówił a nie był by podpiety :cry:
w cs w opcjach masz do głośności daj na full te od mikrofonu no i jak gadawsz to "k".
kurde ale mi nie chodzi że mnie nie sllychac tylko tak jak by był ODPIĘTY chwile dziala potem nic ani szelestu :-/
Sprawdź sobie dokładnie kabel.. miałem podobną sytuacja jak mi papuga nadgryzła kabel.. :-P Raz działał raz nie.. I możliwe że jest zgięty lub jakiś niestyk bo kabelki są z reguły cieniutkie i delikatne.. :-P
ja bym ci radził Miazga tak jak boczek paździochowi i kiepskiemu:
"to trzeba ogniem rozdupcyc" :mrgreen:
hehe ;-)
Ja mam tak samo raz diala a ra nie(pech)hehe
dzienki BAM :D ale szkoda mikrofonu on ma chyba ze 3 dni ale co sie dziwić w linkarcie kupiłem :D
To sie dziwi jak ci jakala wcisnol!!! I jeszcze kupuj droszy mikrofon napszyszloszc!!!!!!!!!
dałem za niego 30zł ale juz chyba wiem załuważyłem że jak go zegne żeby przyblizyć do siebie to mnie nie słychać a jak nie zginalm tylko dam go na wyskość mojich warg to mnie słychać ale jak juz go zegne a potem chce gadac to już mnie nie słychać :roll:
lol zostan jakims filozofem!!
kurcze mam podobny problem tylko że mnie wogule nikt niesłyszy pomurzcie prosze
ja zrobłem tak w opcjach podgłosniłem w opcjach cs-a do fula i teraz już mnie dobrze słychać :-P
oki wielkie dzienki
Ale tez duzo zalezy od jakosci mikrofonu (czestotliwosci) , na poczatku mialem mikrofon za 15 zeta i byl zupelnie do dupy(strashnie shumial i trzestrzal) , wiec wylozylem 75 zeta i zakupilem lepshy sprzet i teraz jest wshystko git :D:D:D
75 zeta dałeś????? to chłopie gdzie ty go kupiłeś
Cava ja mam ta mikrofon za 15 zeta na giełdzie kupiony i gicior ani razu nie mialem klopota:)).Ale teraz sie obruszal i wogule
ja mam za 35 i z słuchawkami i nic sie z nim nie dzieje tylko kiczowo słyhcać lae ta sie zrozumieć
to duzo? moj brat gra w cpl 1vs1 i mam sluchawki za 230 zl :-PCytat:
Zamieszczone przez miazga12
Masz jare a ja se za 300 zł kupie i co !!
Masz jare a ja se za 300 zł kupie i co !!
danio jak tyle dałeś za te sluchawki to chyba masz w niej latarke itp. :D
danio jak tyle dałeś za te sluchawki to chyba masz w niej latarke itp. :D
Ochhhh mazga les jestes nie ten tego pokaz zdjecie słuchawek z lataka
Ochhhh mazga les jestes nie ten tego pokaz zdjecie słuchawek z lataka
nie rozumiem cie dlugi :roll: ,ale jesli ci chodzi o to co mysle czyli o to żeby Ci pokazać zdjęcie słuchawek z latarką to nie mam ale jak za 300zł to musi mieć jakieś bajery
P.S. dlugi12 jeszcze raz napiszesz mazga...... :-x a tak dostaniesz w szkole ze aż będziesz kwiczał :-P
nie rozumiem cie dlugi :roll: ,ale jesli ci chodzi o to co mysle czyli o to żeby Ci pokazać zdjęcie słuchawek z latarką to nie mam ale jak za 300zł to musi mieć jakieś bajery
P.S. dlugi12 jeszcze raz napiszesz mazga...... :-x a tak dostaniesz w szkole ze aż będziesz kwiczał :-P
1 sprawdz kabel
2 sprawdz wejscie do kompa
3 jak masz mikrofon ze sluchawkami sprawdz te szyjke czy nie ma przerwy w srodku.
jezeli 1 i 2 nie pomoze to napewno jest to 3. rozwiazanie? masz gwarancje?? jak nie to kup nowy mikrofon
jest wszytsko dobrze nie wiem czemu mi wtedy nie chodził teraz jakby się sam naprawił