Bzdetne pytania ale coz nie da sie wszystkiego zrobic :-D miały byc 4 pytania ale mi nie wychodzily:((
Wersja do druku
Bzdetne pytania ale coz nie da sie wszystkiego zrobic :-D miały byc 4 pytania ale mi nie wychodzily:((
Zawsze lubiłem najbardziej kałacha ale ostanio coś w rękach coraz częściej trzymam M4A1 :mrgreen: Z tłumiek lepiej mi się strzela i ciszej zabija :-P Choć często WOLE BEZ :lol:
ja myslałem że z tłumikiem bierze wuęcej a to jest nie prawda mam mape co sie rozwala kafelki i wnej załozyłem tłumik i po 3 strzałach kafelka się rozwaliła tak samo było w przypadku bez tłumika i z tłumikiem jest celownik większy :/ więc ja chodze bez tłumika :roll:
ja preferuje zabujczy duet czyli awp i deagle :twisted:
Ja mam takie wrażenie ale niewiem czy to jest prawda że z tłumikiem est celniejszy niewiem czemu ale tak mi sie przynajmniej wydaje i w ogule lepiej z tłumikiem... :-D
jak zalozysz tlumik do m4 to celownik sie powieksza-czyli gorsza celnosc...ale to i tak mala roznica jest-przyjrzyj sie jak bedziesz gral
tłumik jest lepszy na mniejszych odległościach
wlasnie nie :P bez tlumika jest lepiej przy wymianie 1vs1 :P
Bez tlomika jest zjabsice ale chodze :-P roznie to i to!!:d musi byc jakas zmiana
Mi jest bobojetne teraz.Andri99 dostał upomnienie za to??
NaJ LePiEj chodzic moim zdanie z Bulbup i Krijeg ale cco do tej M4 to moim zdaniem z tłumikem jest celniejsza moim zdaniem oczywiesie :-) :-)
[ Dodano: 2007-02-18, 15:59 ]
miazga12, pravda rudy pravda hahahahahaha miazga12
z tłumikiem jest celniejszy <hahaha> chłopie widac że boty na easy z noza cie zabijały "bulbup"<hahaha> chłopie naucz pisać
bez tlumika wydaje mi sie ze szybciej zabija i lepiej mi sie gra :mrgreen: :mrgreen:
haha dawid ale nawet nie umiesz poprawiee napisac BUHAHAHA
ja wole chodzić z tlumnikiem :-)
:mad: Ja popieram głos dadusia i też wole chodzić z tłumnikiem :mad:
ja tak samo przeważnie chodze z tłumniekiem bo jakos lepiej mi sie gra :-D
Ja wole graci z tłumniekiem :-P niewiem jakoś mi sie lepiej gra :cool:
Dadus daje ci słowne ostrzeżenie ;-) bo już w tym poście odpowiedziałęś na ten temat to po co nabijasz posty?? żeby mi sie to więcej razy nie powturzyło pamiętaj gdzie piszesz :] a wogule jak już odpowiedziałeś w jakimś temacie to masz przed tytułem taką gwiazdke...to mozesz wcześniej zobaczyć co pisałeś itp. :/
jakie to zjechane!!!!!!!!!1 :(
ja Juz Gram To z tłumikiem , ale czas ostatnio mnie goni i nie ma na nic czasu nawet na Hobby ;-(
Tlumik, nie wiem czemu
ja wole z tlumikiem
wole z tłumnikiem, ale jak trzeba bez to tez gram np: aim_map ;d
no na aim też gram bez a tak na normalych mapacz typu de_ , cs_ itp to gram z :-D
Oczywiście że wolę chodzić Z M4a1 z tłumikiem ;];] lepiej sie gra i bardzo łatwo heady wchodzą
Ja wole z tłumikiem ponieważ jest 70% sząs że wejdzie Dupshoot
dla mnie to obojetne :-D
Oczywiście z tłumikiem, dużo lepsza celność. :cool:
Z tłumikiem zawsze, mniejszy rozrzut, częściej hedy siadają no i oczywiście jest ciszej ;-)
Oczywiście polecam m4a1 z tłumikiem . Tak jak mówił Jaco_Pastorius, o wiele lepsza celność i z tłumikiem ciszej .
M4 - najlepsza z karabinków. z tłumnikiem moim zdaniem mniejszy rozrzut ale słabsza celno jednak gram z tłumnikiem!!
M$ roX!
Najlepszy to mac ;p idziesz poscisz seria to ci fartem sie uda
zal mi Was ;] ja gram w cs ponad 2 lata i mowie wam odrazu.... ze z tlumikiem m4 jest celniejszy ale mniej odbiera a bez tlumika gorzej celouje i idzie szybko w gore i wiecej odbiera HP ../ ja dla poczatkujacych prpobje z tlumiekiem i dla wszystkich bo jest the best
ja mam skilla FaMas a burst mode w Famasie to juz najleczpsza bron na swiecie xD
PzDr
No Famous jest spoko tez lubie nim grać ale nie ma to jak Ak-47 :P
tłumik :) bez jest celniejszy ale przy jednnym strzale jesli strzelamy kilka razy celniej jest z xD (wiecie oco chodzi ?? ;p)
Z tłumikiem lepszy dmg i mnij odrzuca do góry :P
Ciekawiło mnie to od zawsze czy tłumik coś daje oprócz że ciszej się strzela ale dzięki za wyjaśnienie ale i tak dalej lubię chodzić bez tłumika
ja tam wolę z tłumikiem bo dokładniej strzela