Sparing odbędzie się o godzinie 15 w tą środę! Obezność obowiązkowa! Gramy na serwerze ! ABG(Armia Białej Gwiazdy)!! Ćwiczcie i trenujcie!
Prosze dokonać potwierdzenia obecności!
Wersja do druku
Sparing odbędzie się o godzinie 15 w tą środę! Obezność obowiązkowa! Gramy na serwerze ! ABG(Armia Białej Gwiazdy)!! Ćwiczcie i trenujcie!
Prosze dokonać potwierdzenia obecności!
Ja nieweim czy będe bo mam albo trening albo sparingi nieweim o ktorej.
Godzina 15 mi pasuje chociaz nie ukrywam ze wolalbym zagrac wieczorem tak kolo 22. Ale bede raczej napewno.
[ Dodano: 2007-01-14, 21:12 ]
Z graczami ktorzy tworza klan ABG gralem przez ostatni miech na serwie klaj.serveftp.com. Jest tam 2 dobrych kolesi (Sciema,Fireblade) a reshta slabiutko. 8-)
nie no co wy minimum 22 bo inaczej nie dam rady:/ mam treningi prace do 17 a trening o 18 o 21 w domu:/ wiec odpada!!!!!!
kurde postaram sie załatwić na 22.. oni coś dymili.. że nie mogą.. ale postaaram się.. A Tygrys? zaginął? :mrgreen:
Sparing jest przesunięty na 22;00! W środe! reszta tak samo! Czyli teraz kady da rade?
To ostatni mecz ABG:
Kod:http://www.teamabg.fora.pl/viewtopic.php?t=16
Potwierdźcie swoją obecnosć jeszcze raz!
No ja powinienem być, pewnie tak na styk ale bede raczej :mrgreen: a co tam z dr4gonem? :-P
Mi pasuje i oczywiscie ze bede. 8-)
oki lajt:)
Mam nadzieje ze do dzis sie nic nie zmienilo i gramy o 22 :twisted:
gg:6461395
Ściema 17:26:50
ej bo jest sprawa unas sie upili w za ***a nie dadza rady zagras spara zagrac pasuje sie umowic na kiedy indziej
pograliśmy..
Kurde no to jak umawialsmy sie 3 dnie wczesniej a tu kurde nic :| :evil:
Kurde a ja liczylem ze zagramy, doszly mnie sluchy ze chlopy moga grac na czitach-zreszta ten ped.al jeba.ny andri na Mylknecie gral na Badboyu kiedys
Ale wydaje mie sie ze sa uczciwi i nikt nie bedzie gral na czitach w sparingu, tak mi sie przynajmniej wydaje <rotfl>
[ Dodano: 2007-01-17, 22:42 ]
To kiedy gramy ?? tylko zeby znowu nie bylo przekladania
Kolejny termin Niedziela 15;00 pasuje wam?? Ściema pisał na gg..
mnie napewno nie bedzie o tej, najwcześniej o 21 bede.
Ja dam wieczorem odp czy bede o 15, ale lepiej by bylo zagrac wieczorem np kolo21
mnie wogole nie ma dyskoteka:) pozdro inny termin
Kurde to podajcie taka godzine zeby kazdemu pasowalo
Najlepiej nich kazdy poda termin i dopasujemy sie do jednego najbardziej pasujacego wshystkim
:?: :!: :?: :!: :?:
[ Dodano: 2007-01-20, 14:58 ]
Mi pasuje kazda godzina po 21
Gregor18, znowu nie bedzie w niedziele pasuje wam Poniedziałek 22;00!?
Każdy chyba będzie mógl.. a ja zagadam do ściemy..
bedzie o 22
Poniedziałek 22;00 miał byś sparing! Znowu Ściema prosi o godzine 21;00 Pasi wam? czy zostajemy przy 22;00?
ja bede o 21, tylko ze gregor ma u nich lagi na serverze:/
...... :-| moze byc 21 :/ :-/
[ Dodano: 2007-01-22, 11:30 ]
......ale nie rozumiem tego czemu oni nie moga grac o 22 :!: :?: :!: :?:
no i mecz zkaonczyl sie zwyciestwem :mrgreen: Bravo dal przema w drugiej rundzie takie wyniki:
przemo 43-7
gregor 27-11
cava 20-10
god 12-10
Sorówka w nastepnej rundzie się poprawie :mrgreen:
Nastepni beda LOST a oni sa jeszcze slabsi :-P
hehe przemo niezla gra
[ Dodano: 2007-01-23, 13:20 ]
Teraz czekamy na LOST'ow