Nick: Bambi.:D
Imie: Paweł
Kultura:Oczywiście;P
Prosze o Admina Ponieważ Dobrze rozkrecam serwer. Mialem admina kiedys na tym serwerze csp i pozniej na Slasko.pl ale zgasl. Naprawde wam pomoge ;) Znam amx na Pamieć ; ]]
Wersja do druku
Nick: Bambi.:D
Imie: Paweł
Kultura:Oczywiście;P
Prosze o Admina Ponieważ Dobrze rozkrecam serwer. Mialem admina kiedys na tym serwerze csp i pozniej na Slasko.pl ale zgasl. Naprawde wam pomoge ;) Znam amx na Pamieć ; ]]
wzór?
:-DKod:Imię :
Nick w Grze:
Powód :
Numer gg :
aa Przepraszam. ;P
Imię : Paweł
Nick w Grze:Bambi.:D
Straż : Wczesniejsze cps jakis rok adminowania moze krócej.
Powód :Prosze o Admina Ponieważ Dobrze rozkrecam serwer. Mialem admina kiedys na tym serwerze csp i pozniej na Slasko.pl ale zgasl. Naprawde wam pomoge ;) Znam amx na Pamieć ; ]]
Numer gg :19564088
[ Dodano: 30-08-10, 22:02 ]
Jak Niedacie Mi Adma Niebęde płakał Ale serwery ze mnie mają zyski bo tam gdzie ja tam i ludzie. Wyszlo to jak bym sie przechwalał ale znam duzo ludzi Ktorzy graja ze mna w cs.
Tak. Kiedyś był tutaj adminem :-P I z tego co pamiętam to nie było żadnych problemów związanych z adminowaniem Bambina ;-)
Dodałem ankietę . Co do podania to hmm... sądzę ,że przydasz się w składzie Adminów ;-). Jestem na TAK .
Hehe Pamietam cie Seq. Z tego co sobie przypominam to byłeś Spoko gośću.;)
[ Dodano: 31-08-10, 20:16 ]
Widac ze mnie niezabardzo chcecie. ;P ale Trudno to Mówcie wynik bo niewiem czy mam rozkrecac serwa czy nie.
Pamiętaj, że ostateczny głos należy do h@ :]
Cierpliwość Bambi ;-) . Żeby uzyskać Admina , to trzeba ją posiadać :] . I jak już wspomniał kolega wyżej , ostateczny głos należy do H@ .
Ej wy OGARNIACIE TU? tu wogole admini niepatrza...
Dziwić się nie ma czemu , jakie zgranie taka ekipa -.- ... Nikt się niczym nie interesuje .
Bo jak połowa adminów nie ma nawet konta na forum to o czym my rozmawiamy ? :/
No to macie Cool H@ <bez obrazy> ... Chcialbym was wspomóc ale widac ze glosy nie pozwalaja. Na przyszlosc: H@ Ogarnij sie i zrób cos z tym serwerem...
Bambi, NIE. Dzieciak, dzieciak, dzieciak. Serwer jest prawie ciągle full więc Twoich kolegów nie potrzebujemy (pewnie mają taki sam poziom jak Ty).
Dobra weź........ nQ
Bambi tutaj sie zgodzę z Mariuszem niezbyt miło wspominam współprace z toba na starym csp.
Tematem H@ się widać w ogóle nie przejmuje ... nawet nie zajrzał , tak więc nie widzę powodu ,żeby to dalej ciągnąć.
Zamykam .