-
Admini FFA
Siema exon prosze cie o ponowna rekrutacje adminow na ffa bo to przestaje byc zabawne jak my ktorzy jestesmy tu na forum z 2 lata i nie mozemy w spokoju pograc na serwie bo przyjdzie admin eminem tudziez sadur i pobanuje polowe graczy bo ktos go zabije 3 razy albo dostaje bana za ping bo go zabije powie mi ze ja serwer laguje ja nie wiem na jakiej zasadzie sie umowiles z tym type co ma serwer ale porozmawiaj z nim niech on cos zrobi niech im postawi jakies warunki... ps zauwaz ze wiekszosc ludzi narzeka na nich
-
Podpisuję się pod prośbą A.C.A.B.. Na only dd2 sytuacja nie wygląda lepiej, tam też powinna być nowa rekrutacja.
-
-
Popieram, Bo to co sie dzieje na naszych serwerach to jest "Porażka"... :x
-
Wywalić wszystkich nieogarniających i na nowo zrobić rekrutację ;-)
-
Jeśli chodzi o dd2, to proszę o informację wraz z uzasadnieniem na temat admina, który według Ciebie/Was jest nieodpowiedni. Wtedy przysiądziemy poważnie do tego tematu.
-
Imo już tyle było napisanych skarg na adminów i z dd2 only i z ffa, że teraz graczom nie chce się pisać skargi po raz n-ty.
-
seq polowa skarg na dd2 only to sa ss... jest tylko kilka skarg.. Przeciez gdyby było 15 adminów to i tak będzie to 15 min, gdzie nie bedzie żadnego...
-
Hmm.. czy ten eminem ma już odebrane prawa? Bo chyba jest coś nie tak skoro ciągle narzekają na niego gracze...
A rekrutacja na pewno się uda. Tylko H@ musi się ruszyć. Dalej klapo rób co trzeba ;** Ja Ci złotko pomogę hihi ;**
-
Nie znam adminów tego serwera nie licząc Eminema. Nie wiem dlaczego dalej sprawuje na serwerze tę funkcję. Osobiście mogłem się przekonać co do jego poziomu sprawdzania graczy jeśli chodzi o wspomagacze. Ogarnijcie go. :)
-
To i ja się wtrącę... Tak rekrutacja powinna nastąpić na serwerze dd2 only, ale nie ze względu na zachowanie adminów, bo owego nawet nie ma! Rozumiem jeżeli, ktoś piszę że, nie będzie go przez jakiś czas, no ale... Ja staram się być jak najczęściej, ale jak wiadomo każdy ma życie prywatne!
Pozdrawiam!
-
trzeba zrobic od nowa rekrutacje i wziąć takich ludzi co spędzają na serwie sporo czasu , a sa tacy :) wtedy problem będzie z głowy ...
-
Panowie wszystko się zmieni ;-) . Czekamy aż tylko ex0n dokończy aktualną pracę zmiany forum i dopiero wtedy lecimy z ponowną renowacją forum .. Admini na pewno się zmienią i rekrutacja będzie ponownie otworzona .. jak i nie pozostanie bez zmian Administracja forum . Już teraz możecie się starać o funkcję T-M ,żeby pomóc nam w aktualnych pracach na forum .. Zgłoszenia przyjmujemy TUTAJ !