A moja propozycja jest taka..
• Może by tak zorganizować jaką lige?
np. 2/2, 3/3 lub 5/5
Adminstracja mogła by pomyśleć o jakiś nagrodach również :hihi:
♥ pozdrawiam math ;p
Wersja do druku
A moja propozycja jest taka..
• Może by tak zorganizować jaką lige?
np. 2/2, 3/3 lub 5/5
Adminstracja mogła by pomyśleć o jakiś nagrodach również :hihi:
♥ pozdrawiam math ;p
oczywiscie ze na tak bo bym ja wygral :*
Jest to dobry pomysł i myślę, że najlepiej 5vs5, na naszym portalu jest dużo osób i teraz z serwerami które doszły znowu są nastepne osoby i myślę, że znalażlo by sie troche osob a co do nagród to pamietam ze ex0n kiedyś nawiazał współprace ze sklepem ktory sprzedawal klucze Steam ale nie wiem czy ta współpraca jeszcze jest i mysle ze steam to doskonala nagroda.
chyba na niu gejm z botamiCytat:
Zamieszczone przez Encore
wiadomo, głos leci na Tak
no, dobry pomysł;)
ofc. infi, ja, haszu, lazlo, dagier. Podium ;0
gramy! ;DCytat:
Zamieszczone przez Mariosz
Co do tematu jestem za, było pare turniejów, w tym niewypalony 5on5, więc ja bym zagrał chętnie.
Ale liga oczywiście STEAM + azereus ?
Jak najbardziej za. Myślę, że to mogłoby przyciągnąć trochę osób.
Poza tym, tworząc ligę może byśmy również stworzyli jakiś team cs-portal.net. ;-)
Ciekawe kto ogarnie taką ligę , bo osób kompetentnych za wiele nie mamy ;/
Dobry pomysł, tylko mam takie same wątpliwości jak Aotp.
pewnie rozegraja sie 2 spotkania i reszta padnie
z takim podejściem to nawet nie ma co zaczynać
chociaż osobiście uważam ten pomysł za ciekawy
na nie bylo pare turniejow csp i wszystkie byly niewypalami
Niewypałami ? Z tego co pamiętam to graliśmy jeden turniej do końca a reszta to co wiem to zatrzymywala sie w polowie lub na zapisach. Ale jakby była jakaś fajna nagroda to by ludzie zagrali teraz mamy nowych ludzi i część starych więc nas jest sporo ;]
hmm.. praktycznie rzecz biorąc w temacie jest już 15 postów.. wiec minimum 3/4 drużyny już są ;)). Jeszcze tylko poczekać z tydzien by nowe osoby doczytały ten team i liga może okazać się "wypałem" :-D moim zdaniem jak każdy co napisał tu minimum 1 posta to weźmie udział w lidze :hihi:
ps. ale jeszce się zobaczy jak się to wyjdzie. trzeba CIERPLIWIE poczekać
i jeżeli liga by już wypaliła to przydał by się serwer z HLTV oraz z 1/2/3 sędziów, bo jak wiadomo na każdej lidzie muszą być :roll: , ale o to się bedziemy martwic jak juz ligha bedzie zatwierdzona...
[ Dodano: 19-07-10, 09:50 ]
Cytat:
Zamieszczone przez Lider
i warto było już pomyśleć o nagrodach za 1/2/3 miejsce.. bo jak będą nagrody to liga w 100% będzie wypałem ;) jestem tego pewny
Trzeba spróbować bo jak tak cały czas będziemy narzekać to z tego napewno nic nie wyjdzie
popieram słowa Lider'a ;)
Turnieje były 2 i jak dla mnie obydwa sie udały.. Oczywiście ze tak :)Cytat:
Zamieszczone przez SIMI
jestem za turniejem
jak narazie głosowanie przebiega pomyślnie ale rezultat zobaczymy za 2dni :p
Więc może by tak powoli można myśleć po zawodników w jednej drużynie ja bym proponował po 3/3 bądź 5/5 :hihi:
Ja oczywiście 5 na 5
spoko oko ale 5/5 nie wypali na bank jak cos 3/3 albo 1/1 pozatyym trzeba chetnego ktory by to ogarnial bo to wcale takie proste nie jest
Avast to racja to racja...
bo prowadzenia ligi musi być ktoś ogarniety ;pp
ale moim zdaniem np. exon lub Marcin by sobi poradzili... ^^
jak dla mnie to 3/3 bylo by lepiej :P
ale to juz tylko decyzja organizatorów ligi (jeżeli się odbedzie)
Ja bym proponował 3 na 3 ;-)
a więc ankieta "mówi" 18/1 na tak :p
więc bardzo grzecznie się spytam czy administracja zgodzi się na realizację ligi.
czekam na odpowiedź ;P.
Ja tak samo proponuje 3on3, bo 5on5 może być problem, i oczywiście chętnie weźmiemy udział ;]
marcin exon czekamy na odpowiedz ;]
Ho ho. RFS, infi, LazLo, Haszcz i Dager? Nieźle. Może i reprezentacja BS Clanu weźmie udział. Chętnie spotkamy się z tą piątką z podium. ;]
Tylko weźcie zakombinujcie jakieś nagrody, bo za nic Was nie będziemy ogrywać. ;]
Pamiętam to i owo za czasów gdy miałem tu moda i z tego co pamiętam tego typu post nie wnosi nic do tematu. Powinien zostać usunięty, a tego chwasta się wyrwie na lidze cfaniaka. ;]Cytat:
Zamieszczone przez army of the pharaohs
Co do wypowiedzi innych to faktycznie Dalkan ma rację, były 2 turnieje udane. Niestety oba War3FT, jeden prowadzony przez Falcona i Seele i jeden przeze mnie. Do takiej ligi faktycznie przydałby się ktoś rozgarnięty w chust, ktoś kto nie będzie grać i ogarnia Azerusa świetnie, bo to co odczytywali na turnieju FFA to była porażka.
Potrzeba osoby, co nie chce grać, ogarnia tłumy krzykaczy, ogarnia Azerusa, ma w chust czasu i cierpliwości. To będzie trudne...
No trochę przesadziłem , to fakt ;d
Ale co do waszego składu to jestem ciekawe , może kogoś znam.
Jeśli jesteś taki ciekaw to ze Streetem kogoś wykombinujemy na pewno. Myślę, że ja, Street, Dewastator, Gibon + ktoś i można grać. Tylko chłopaki muszą sobie Steama zakombinować, a jeśli się nie wyrobią to też kogoś wykombinujemy, bo graczy nam nie brak. Ze Steamem jest przecie Beny, trikk, maq, Silver no i TajemniczySzczypior wrócił ostatnio do CS'a i gra na BloodyShoot z nami.
My też robimy mały squad z maq'iem.
Coś tam się wymyśli.
Ja najbardziej chciałbym lige 5 vs 5 ale jestem realistą i najlepiej będzie zrobić 3 vs 3 to będzie więcej drużyn, rozreklamować jakoś i jeszcze nagrody jakieś zrobić i każdy kogoś weźmie, niekoniecznie z portalu zawsze będą chętni na nagrody i na to by sobie pograć. Tylko najlepiej żeby ex0n lub Marcin zajeli się ligą lub ktoś ogarnięty.
3 vs 3 najlepiej i koniec gatki :-D
Co to są "gatki" ?
Mnie bardziej pasuje 5 vs 5.
tej, a kiedy by to miej więcej było.. bo 31 wyjeżdżam na dwa tygodnie i bym se zagrał po powrocie.
lepiej 5vs5:) ale niech jakis mod albo exon zajmie sie tym tematem bo narazie jest pierdolenie o byle czym. jesli ktos ogarnie temat to wtedy zglaszajcie druzyny swoje. najlepiej tez juz jakiegos rezerwowego sobie zaltwcie bo nie zawsze kazdemu pasuje
właśnie ja tak samo jak kali wyjeżdżam :(