Witam!
Chciałbym Wam zaproponować sparing 5on5. Oczywiscie chodzi mi wyłącznie o adminów playerzy nie wchodzą w grę, godzina i data do ustalenia. Czekam na Waszą odpowiedz.
Pozdrawiam AgresYa!
Wersja do druku
Witam!
Chciałbym Wam zaproponować sparing 5on5. Oczywiscie chodzi mi wyłącznie o adminów playerzy nie wchodzą w grę, godzina i data do ustalenia. Czekam na Waszą odpowiedz.
Pozdrawiam AgresYa!
chłopaku... to forum ma swój klan... nie każdy admin z tego forum jest w klanie : )
Sprawy sparingów ustalaj z Bamem
chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem "chłopcze"
chcemy zagrac z cs-portal.eu jesli macie swoich innych przedstawicieli nie mam nic przeciwko. A propo ustalenia daty i godziny to własnie po to załozylem ten temat aby tutaj wszystko ustalić.
PS: Zalecam poćwiczyć ortografię.
to raczej ty nie umiesz pisać zrozumiale... napisałeś: ,,chodzi mi o adminów, playerzy nie w chodzą w gre" a co do ortografii zjadłem literke W, więc nie czepiaj się wszystkiego...
"chłopaku" - bez sensu, sparingó - wyglądało na błąd ortograficzny ale dobra nie o to nam chodzi. Niech ten twój Bamem udzieli sie w tym temacie wkoncu.
nie Bamem tylko Bam, odmienilem nick ; P Jak będzie na pewno odpisze : *
nie pouczaj mnie tylko siebie :]
nie mam potrzeby się pouczać ; )
bo nie mozna siebie samego pouczac afff ponabijajmy bezsensowne posty...
Bam widze ze dzisiaj posty pisał a jakos tutaj sie nie odezwał :/ boicie sie? :shock:
RuFuS, AgresYa, dokładnie zakończcie ten nic nie wnoszący dialog.. :offtopic:
www.klan.cs-portal.net
Są jeszcze PW wiadomości.. napisze do Bam'a żeby się tutaj odezwał.. ;-)
pozdro
Oj ja czuje ze rzeznia.eu zmiecie was ;] Nie macie zadnych szans ;p
ehh... odezwał sie Lazlo ten pr0 co ma steam i nie ma klanu ;-D
AgresYa, skoro czekasz na odpowiedz to może byś napisał jakiś nr. kontaktowy z wami ? Jak mamy sie ustawić na sparing skoro nie mamy ze sobą kontaktu ?
hahaha Bam pozdro dla ciebie !! Nie mam klanu bo nawet nie szukam dopiero jak bede mial nowy sprzet gluptasie :*Cytat:
Zamieszczone przez Bam
nie szukasz ? a kto składał podanie do cs-portal.net ?
nie wiem co ty masz z tymi buziakami ale jak chcesz to można stworzyć dla ciebie specjalną rangę ;-)
10434301 moje gg
lazlo dla ułatwienia waszysch sprzeczek dodam, ze masz w profilu "klan: szukam"
Hehe, widać że, nie jesteś jakimś dzieckiem.Cytat:
Zamieszczone przez AgresYa
Jeśli można spytać, na jakim servie odbędzie sie mecz?
I co ? Eragon i Agresya myslicie ze codziennie aktualizuje profil ? Zalosne.. Bam składałem, ale powiedz mi kiedy :X z ponad tydzien, 2 temu! Co do mojego teamatu wiecej mowie na prv w sprawie klanu i nie bede sie za tamiki nolajfami typu Agressya uzeral :* :* pozdro dla was :* :*
jesli klan cs-portal.net nie ma serwera to zagramy na naszej RzeZni [TP], zalozy się hasło i po robocie :]
heh... po prostu to co wyprawia rzeźnia to żal ściska dupe....
A.C.A.B., OGIENNN pod twierdzą
grywam na Rzezni [TP] i jestem zadowolony z postawy tego serwera (jest z HOSTAGE.PL) fajnie się na nim gra miła atmosfera spoko admini (szczegulnie Md i ehh)
Nazwałeś mnie No Lifem? chcesz żebyśmy znowu byli wrogami..? :/Cytat:
Zamieszczone przez LazLo
Sry za offtop, ale wkurza mnie jak ktoś mi gada że jestem no life...
lazlo uzeraja sie wszyscy z toba :/ jestes malym smarkaczem, ktory jest cwany tylko przez net (cos podobnego jak dziecko neo). ciekawe jakbys spotkal tak ktoregos z nich na realu, to czy bys tak samo sie odzywal itp.. ;-) hamuj troche
wOw~ Wszyscy ? ;O Padłem koles.. o tobie tez niezle slyszalem po sparze który grałes.. wiec sam nie jestes lepszy.. pzdrCytat:
Zamieszczone przez MPower
nooo super gralem 1 spar rzeczywiscie :hah: klan ffa - gra ffa proste nie?
dobra, nie wnikam i nie bede odpowiadal na twoje irytujace wypowiedzi..
MPower nie klan FFA, wtedy akurat grał acab i każdy wiedział co robić tylko ty np. na inferno jak paka była na małym to ty latałeś w domku na dywanach... to tyle ode mnie ; )
Zgadzam sie z tobą RuFuS Mpower grał tylko FFA no ale wy tez mnie obrażacie że ja gram FFA może i tak ale niechce się wypowiadać na ten temat bo już gram Tp :D:D więc wież ;] ale Zgadzam się z toba ;]
hmm ladne zachowanie na sparze z RzeZnia^^ powychodziliscie z serwa^^ i do tego wyzywaliscie od czitow hahahhhhhhhhhhaaa NC !