Szukam tutków o pisaniu czitów do cs.
Wersja do druku
Szukam tutków o pisaniu czitów do cs.
o lol graj fair play a nie na czitach ^^ lol
chce wiedziec jak sie pisze czity a nie pisalem ze chce uzywac
No i po co ci to żeby ktoś inny czitował ????
Człowkieku ! :O Google Ci zbanowali ?
Nie polecaj ludzią żeby źle robiliCytat:
Zamieszczone przez LazLo
a co ksiądz jestes czy admin
ale po co ci to ?? żeby ludzie czitowali zal
nie zeby czitowali poprostu ciekawi mnie jak sie je robi
no to chcesz zrobić czity nie wykrywalne dla siebie
icepopo, jak chcesz się zająć programowaniem.. to może poszukaj informacji.. i stwórz własne boty.. :-) Powiedzmy że działa to w podobny sposób.. ale różnica między tymi żeczami jest ogromna..
Jak chcesz to... Skontaktuj sie z gosciem PoMeK On tam w któryms temacie pisał ze zna jezyk jakim sa pisane czity ;-D Chodz i tak w to nie wierze... :-P
tylko że pomek jest zbanowany
a wi ktos jak pisac boty?
[ Dodano: 2007-12-11, 17:49 ]
refresh
co masz domnie ?
[ Dodano: 08-08-08, 16:44 ]
icepopo masz Problem :]
Jak sie to ciekawi to wpisz sobie w youtube.com czity cs 1.6 i poogladaj filmiki jak to jest :-D a nie bedziesz innym na serwerze wkur*** twoimi czytamiCytat:
Zamieszczone przez icepopo
add. - Jeżeli Twoje IQ jest za niskie, żeby zrozumieć o co chodzilo icepopo, to teraz Ci to wyjaśnie. Jemu nie chodziło o to, jak wygląda gra na czitach, tylko jak się owe czity tworzy. (czyt. Programuje)Cytat:
Zamieszczone przez add.
icepopo tego digla jak cie znajdę to ja tobie w dupe wsadzę...
Tak trudno zajrzeć na google i poszukać ? Na pewno byś coś znalazł , szczególnie na forach hackerskich. Którzy właśnie zajmują się takim oprogramowaniem , typu bots , cheats itp. Ale mimo wszystko nie polecam. Z tego co wiem to na pewno baardzo długo się takie coś robi i z pewnością byś się już zanudził i darował see.
Wejdz na cs-hacked i tam masz wszystko, ale graj bez czitów dobra rada na przyszlość :p