-
[ankieta] admin-=SoKoL=-
Chciałbym złożyc podanie o admina na serwie HSonly. Dodam że pierwszy raz byłbym adminem ale każdy musi się peiurwszy raz nauczyć.
Czemu ja? jestem uczciwy i sprawiedliwy często bywam a serwie ( z wyjątkiem mapy aim_map2)
gram w cs od : 1 roku sorki 2 lata gram
średnio rozpoznaje cziterow
znajomoś amx: śr
godziny on-line : 14:50 do 20:00
Mam nadzieję ,że rozpatrzycie moją prośbe
:-)
-
Jestem na tak gdyż każdy kiedyś ma ten pierwszy raz. Kiedyś mi też dano szanse i się wykazałem i daltego myślę że powinno sie dać szanse. Przynajmniej na okres próbny :-P
-
Yyyy ja napisałem że wiek nie gra roli, ale trzeba czytać uważnie. Napisałem że dla mnie wiek nie gra roli jednak wpis w regulaminie był inny. Ja się wstrzymuję od zdania na razie.
Korni każ mu tam wpisać wiek bo jak ma 11 to uważaj żeby nie banował innych admów. ;dd
-
spoko nożyk mam 14 lat :cool:
[ Dodano: 23-12-09, 20:18 ]
a poza tym ja botem i cziterem nie jestem
-
-
Ja się póki co wstrzymam . Widzę ze często grasz na serwie , ale uważam ze powinieneś sobie dać jeszcze trochę czasu :-) :-)
-
Dużo grałem na war3 i na ffa a jak wyszedł nowy serwer to se gram :-) :-) duzo grałem tez na innych serwerach :-D
-
Na nie , na serwerze często Cię widzę lecz musisz się jeszcze sporo nauczyć.Pozdro
-
Tak ale z tego co wiem od korniego nie trzeba byc pro jeśli o to ci chodzi
-
Nie chodzi o to aby być pro elo.Mało kto Cię zna (być może się mylę) pograj jeszcze trochę podszkól się w grze i napisz podanie za miesiąc.Pozdro