-
[BAN]Die$eL^
Dostalem bana od maxa albo Eragona, poniewaz Eragon rzucal do mnie obrazliwe slowa,
Prosilbym o ss od Admina Eragon poniewaz kazdy ban powinien miec dowod, więc prosze o Screen Shota :-)
Oraz tego na ktorym mnie obrazales ;-)
Dostalem bana na 5 min ale wszedlem bo nie wiedzialem jaki byl powod, nie bede zmienial ip
i prosze o unbana..
IP 87.206.160.10
To ze jestes "CELEBRITY" csp ktora jest "bardzo sławna" mnie nie obchodzi :-)
-
Powód - upierdliwość, cwaniactwo, wkurzanie, rządzenie się, podważanie pracy admina, dziecinność.
Mnie to nie obchodzi, że jesteś małym dzieckiem, nie ma taryfy ulgowej.
-
4. Admin powinien być uprzejmy dla graczy.
9.Banuj tylko w ostateczności!!
11.Zanim zbanujesz kogokolwiek musisz mieć konkretny dowód argumentujący swój czyn.
* za przekleństwo - screenshot z dowodem jak dany gracz przeklina
* za cheaty - screenshot (komenda amx_ss "nick" "ilość ss") lub demko ( komenda amx_record "nick"; amx_stop "nick") z używanymi haxami.
Z godnie z regulamienm admina serwera FFA, zlamales je ;-)
Dostane unbana czy nie ?
-
No podważanie decyzji admina to jest ban trochę większy nawet. ;p
Taryfa był a i tak. ;p
-
Ale ja dostalem bana na 5 min a potem chyba perma ..
-
Byłem przy tym i popieram Erag0na Zachowywałeś się jak gówniarz 12 letni i jeszcze weszłeś przed końcem bana..... Ograni się człowieku.... Wyzywałeś jeszcze wcześniej nie tylko jednego czyżby okres? :/
-
Wyzywalem?.
Jezeli napisalem ze to ze masz admina nie usprawiedliwia Ciebie no to pozdro ,
Kogo wyzywalem? hahahahaha
-
Choćby mnie zal.... :/ i chce właśnie zgłosić skargę na niego bo mnie też wyzywałeś koleś.... :/
[ Dodano: 28-11-09, 23:23 ]
Następnym Razem Zrobię SS`y i wrzuce na forum i zobaczymy.. co za lou :-P
-
Ciebie wyzywalem ?
hHAHaHHAHAhAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
Zrob ss a nie pierdol.. ;-)
I zamnij paszcze bo klamiesz :cool:
Dostane unbana czy nie -.-?
-
Jak już to dostałeś bana ode mnie bo miałem cię dość... Zadając swoje głupie pytania, które jedno z nich mnie obraziło, wchodząc na sferę prywatności. Ode mnie dostałeś bana na 5 minut...