Zamieszczę tutaj dowody na gracza Skuj który bezczelnie czitował.
Demko: Demko
IP: SS
Oraz zamieszczam skargę na gracza Scyzoryk o bezpodstawne obrażanie, proszę o wyciągnięcie konsekwencji w stosunku do tego gracza.
SS: SS
Wersja do druku
scyzor chyba ostatnio za dużo sobie pozwala ?? nie sądzicie ?? :hihi:
Galardo pierwszy mnie wyzwales ;]
Daj mi dowód jak ty powiedziałeś, że nie mam pały to ja powiedziałem, że ty tak gadasz jakbyś nie miał więc... to ty pierwszy mnie wyzwałeś. A odnosząc się do posta Wille'ego to się z nim zgadzam.
1.Powiedz , kiedy Die$el mnie odbanowa l?
2.To ty pierwszy powiedzailes na mnie , ze jestem PAŁA
ScYzOr powinien dostac bana :) Mnie takze wyzywa. Jeździ po rodzicach, wyzywa od czitow, wulgaryzmuje :-P
Dostal wczoraj odemnie bana... za obrazanie Yara.
odbanowywuje ? hhahah xD ja jego ;d ?
Potwierdzam to, ScYzOr jest chamski dla kazdego gracza, wyzywa ich bez powodu. Juz kiedys pisalem na niego skarge. Jak dla mnie powinien dostac bana wiecej niz na dzien by ochlonal.
Nie wierze w to ze Galardo pierwszy zaczal bo nie raz widzialem jak sie zachowujesz na serwerze. A takie banowanie na 5 minut to nic nie da, a tylko pogorszy jego wyczyny.
ScYzOr myśli że mu wszystko wolno bo dostaje za to bany na 5 minut a nie jak inni na 1 dzien badz dluzej. Bylem przy tym jak ScYzOr wyzywal Galarda bez powodu i pisal to co widac na SSe'sie. Moim zdaniem Ban by mu sie przydal.
Yar i Bigos nie obchodzi mnie wasze zdanie , bo mam was w *****. Yar jestes dla mnie ZEREM i zawsze nim pozostaniesz :]