Propozycja nowych map, bo te co są to już się robią monotonne. Oto lista:
1.fun_allinone
2.cs_bikini
3.de_tuscan
4.de_museum
5.de_simpsons
6.de_eldorado
Co o nich myślicie i czy jesteście za pisać w temacie.
Wersja do druku
Propozycja nowych map, bo te co są to już się robią monotonne. Oto lista:
1.fun_allinone
2.cs_bikini
3.de_tuscan
4.de_museum
5.de_simpsons
6.de_eldorado
Co o nich myślicie i czy jesteście za pisać w temacie.
Z reguły pomysł mi się podoba . I można by spróbować wgrać te mapy i zobaczyć jakie będą na serwie , ponieważ trudno jest określić jak się będzie grało na tych mapach z modem wcale na nich nie grając . Osobiście jestem Za dodaniem tych map. W końcu warto wprowadzać jakieś zmiany , a nie grać praktycznie co chwile te samy mapy .
Ja też za. Ten MC co jest teraz stał się bardzo nudny ;-). Przyda się coś nowego.
Nowe mapy będą stale dodawane... Na razie knifeman ogarnia jeszcze granice raszu na mapach już dostępnych.. Gdy skończy postaram się wrzucić jeszcze kilka nowych map i posłużę się twoimi sugestiami.
A co do fun_allinone nie jestem pewien.. Do mapcyklu go nie wrzucę, ale w razie potrzeby każdy admin może zrobić vote na tą mapę i zmienić na nią komendą amx_map.
Ogarnąłem w miarę. :] Co do tych map które podał Tombcio to jestem na NIE. Już mówię dlaczego do fun_anllinone nic nie mam, a co do pozostałych to w żadnym wypadku. To jest serwer TP nie ma raszowania... a pamiętacie mapy cs_rio i de_blue? Nawet adminie nie wiedzieli gdzie tam są granice. Takie mapy nie mogą zostać wprowadzone bo będzie powstawać więcej takich tamatów:
http://forum.cs-portal.net/topics134/pytanie-vt8531.htm
Chyab Tombcio że zrobisz coś takiego to wtedy się zgodzę :] :
http://forum.cs-portal.net/topics133...-tp-vt8795.htm
@up Mogę takie cuś zrobić ;p
To jak zrobisz już strefy tych map które zapodałeś to reaktywuje się temat :]Cytat:
Zamieszczone przez tombcio
Proponuje wrzucic jakiegos Ratsa, na War3ft jest wymarzona mapa :]
Tak zwłaszcza jak wszyscy ciśniemy orkami na 10 lvl-u to wtedy gracze wszyscy są happy :] a Rats na pewno uzyska status najlepszej mapy na serwerze :]
według mnie to na tym serwie powinien byc określony map cykl bez możliwości zmian map, bo to jest śmieszne, że większość ludzi gra tylko na mapach typu(inferno, d2, nuke itp)
a jak da eis np de_torn albo de_Storm to z 20 osób zostaną 3. Trzeba ich nauczyc grać na wszystkich mapach.