-
ban
Więc tak dostałem bana od Dilla powód demo na forum jednak dema nie ma wpisalem nawet w wyszukiwarke i znalazlo tylko to demo które dałem juz aizowi jeśli Dillu nakręcił demo to pod jaką nazwą mi sie zapisuje
Nick: - fps.
Data: - 31.3.2009
Opis: - stało sie to na mapie de_inferno
IP: -79.163.55.40
-
A spróbuj wziąć Start --> Wyszukaj --> Pliki i foldery --> (i wpisz tutaj .dem)
-
Po 1 . Na przyszłość dostosuj się do wzoru :
Kod:
http://forum.cs-portal.net/topics87/regulamin-dzialu-skargi-bany-vt3632.htm?sid=692c7ebed081f960afb1e7bbdce8f72d
2. Demko zapisuję się pod nazwą panet.dem o ile się nie mylę . Prosta sprawa chcę zobaczyć demko , inaczej nie będzie unbana ,bo jeżeli Ci się nadpisało na tamtą to ja przepraszam lecz to już nie mój problem . Co do dema to go poszukaj jeszcze raz dokładnie po komputerze i w folderze cstrike lub cstrike_polish.
Tyle z mojej strony .
-
Własnie tak próbowale knife men i jest tylko dema które dostarczylem aizowi
[ Dodano: 02-04-09, 22:47 ]
hmmm a to ze sciągnąłem ze 2 dni temu nowego csa ma jakieś znaczenie?
-
Dillu po pierwsze dema się nie nadpisują tylko będzie nazwa dema pod tytułem planet(1).dem więc pfff nie świruj, że nie masz dema i jest to nie możliwe, że I demko ci się zapisało a drugie nie, a jeśli nie masz to raczej możesz się pożegnać z grą tutaj chyba że admini dadzą ci kredyt zaufania :-), w końcu każdy zasługuje na drugą szanse ;-)
-
Ale mam nawet ssy z rocznicy a dema nie widac ://
-
sprawdź czy jest to samo demo, czy może nadpisało się na tej samej nazwie kasując stare
-
nie mam tylko jedno demo o nazwie panet nawet jak w wyszukiwarke wpisuje to odnajduje tylko to jedno demo
-
Jemu o to chodziło, żebyś oglądnął to demo.. Być może zapisało się pod nazwą "panet.dem" i skasowało stare. :-)
-
Niestety nie nadpisało się to jest to stare ;/