-
Reset expa
Dziś wieczorem nastąpi reset expa. Od teraz exp będzie wskakiwał 10x wolniej, zostaną wyłączone tomy z expem, a adminom zostaną zabrane przywileje do rozdawania expa.
Co więcej 2-3 adminów dzisiaj zostanie pozbawionych swojej funkcji, bo jest nas za wielu. Co do tego KTO to będzie, to jeszcze ustalę ze streetem.
-
no z tym ze 10razy wolniej to przesadziles chyba, nigdy nie wbije all 10lvl;/
-
A dlaczego kasujecie xp boze ja sie tak meczylem zeby nabic a teraz kasacja o lol ;/ ;/
-
Wbije... bo bez sensu jest dodawanie sobie xp przez adminów... Dochodziły do nas również skargi na temat dawania xp po koleżeńsku. Od teraz aby wbić 1lvl nie wystarczy 100xp lecz 10x 100xp czyli 1000xp/ 10lvl było 52000xp a teraz 520000xp. Poprawiliśmy bug ze znikaniem doświadczenia, a więc opcja dodawania xp jest zbędna. Od dziś będzie trochę trudniej bo zanim taki human nabije 10lvl to trochę minie... A więc dobrze się zastanowić nad wyborem postaci którą będziecie trenować ;-)
-
Jezeli tak to biore orca :) hyhy ale i tak to bedzie trawlo nieskonczonosc gralem juz na takich sererach ale niemieckich nawet duzo ludzi tam gralo wiec mysle ze tu bedzie podobnie :)
-
Leo why :(
for money //Miodzik
for monkey //Street
-
oczywiscie nieumarlak bedzie was bil:)
chociaz 520000 to ja nie mam all postaciami:D
-
Troche przegiete z tym expoem zaczolem sobie expic pana krypty a tera mam zaczac od nowa?? Why??? Ci co graja dobze beda szybko wbijali expoa a ci slabi co maja powiedziec ?
-
ci co słabi chyba zrezygnuja z grania :) albo bede sie dogadywac we 2 i w nocy nabijac sobie razem ;/ i tak ranka nie ma to moga ginac po kilkanasice razy
-
sorry chyba czegos nie rozumiesz,czesto zawodnicy dobrze graja poniewaz maja wysoki lvl, teraz wszyscy zaczna od 0 i ten co duzo gra wbije go najszybciej i wtedy on bedzie mial przewage:)