-
Zmiana Stylu ?
Piszcie swoje uwagi odnośnie tego nowego stylu. Oraz głosujcie w ankiecie. Ogromne podziękowania dla Baku za trud i pracę włożoną w przygotowanie tego stylu.. :-)
ps: Jeśli zdecudujemy się na stałe na ten styl będziemy musieli go jeszcze troszke dopracować. Bo już zauważyłem dwa niedociągnięcia do poprawki.. :-)
-
no mi sie podoba ;P tylko ze jest troche za bardzo rozciągniety w bok ;x
-
styl ładny tylko jak napisał canabis troche rozciagniety.A co do osoby do ktorej trzeba podziekowanie(wole sie nie wypowiadac)ale jak baku to thx. :D
-
Jeżeli macie rozdzielczość 1024x768 to będziecie mieć taki za duży :-) W większych rozdzielczościach jest ok.
-
Styl dobry i w ogóle , ale szczerze powiem że wolałem wcześniejszy :] .
-
-
baku zauiwaz ze wiekszosc osob ma rozdzielczosc 1024x768 :]
-
Z chęcią chciałbym zauważyć ale nie mam dostępu do ich pulpitu :-P
-
W tym wszystko super, ale do poprzedniego się przyzwyczaiłem.
-
Ja jestem za tym stylem gdyż lepsza jest kolorystyka żółty z czarnym a nie sam czarny, teraz od razu widzę które działy są popularne a w których wcale nikt nie pisze, kolor J.Admin jest fajniejszy :]
A co do wad tych zmian to chyba tylko kolory grup @Admini Serwera i User. Kolor Userów zlewa się ogólnie z kolorem słów na całym forum. No i może jeszcze głupie jest to że SB jest zlane za bardzo z tłem ale ogólnie ten styl jest lepszy od poprzedniego :P