-
SIMI THE ASSKICKER
zapewne widzielisice niektorzy to juz ale wstawiam to dla tych co jeszcze nie widzieli. sa to akcje z wakacji albo jakos tak .Mam zamiar dokonczyc to fragmovie juz w sonyvegas 8.0.Moze za miesiac wstawie juz skonczone calkowicie:) Fragmobie bedzie mialo nazwe SIMI- THE ASSKICKER.Prosze o komenty i ocenki proby w sv :D
@
Mam wam do zaprezentowania framovie ,które wlasnoręcznie stworzyłem.Premiera miala byc dopiero w maju ale dzisiaj cos sie z dyskiem zrąbało i wiekszość moich demek poszla w hooy wraz z moim super prologiem.Stwierdzilem ze nie bede robic tego jeszcze raz wiec na szybcika w 45 min stworzyłem to:)
jakość jest słaba bo nie wiem doklanie jakiego kodeku uzyć wiec zabralem tego ktory najmniej ważył;p
jezeli ktos wie jaki kodek moze miec dobra jakośc i po zapisaniu jest demko do 100mb to poprosze:)
http://www.youtube.com/watch?v=xGELr...e=channel_page
-
SIMI jak zwykle skill prO :) co tam gadac filmik zajebis** NaJ NAJ LEPSZA akcja to chyba na nuke te banie prawie jak aim xD ... filmik moze by byl lepszy jak by niebylo slychac tych odglosow broni itp . filmik 9/10 :]
-
SIMI SZACUN !!! :] Filmik bardzo ffajny :oops: Musimy kiedys pograc razem :->
Ja dam 10/10 ;-)
-
9/10. Najs fajna muzyka spoko akcje i w ogóle, ale najlepsza jest pompa
-
te akcje z pompa to to byl spar kampno.pl vs cs 1.6 chyba :D
-
ooo kerwa..:D Simi szacun:) 10/10
-
Filmik zajeb... 10/10, akcje fajne, muza pasuje do filmiku. Ogólnie filmik dopracowany i wszystko przemyślane.
Pozdrawiam.
-
NO spoko,nawet nawet grasz^^
Ale to na nuke w zwolnionym tępię, przeanalizowałem to i to jest nie możliwe.W jednym walisz mu w brzuch i jest że head...a 2razem walisz obok głowy a jest head..spoko ;D
interp czy co?o ile ten interp ma znaczeniu nie tylko na ESL...
-
W tej akcji gdy wali w brzuch to wali przecież full auto wiec znosi na pewno mu trochę celownik i naboje i trafia w głowę, a w akcji gdy wali obok głowy to przed zabiciem przeciąga celownikiem mu po hedzie i zabija gracza.
Pozdrawiam. ;-)
-
SIMI Świetnie Ci idzie z tymi filmami.. Może Kiedyś będzie MyM SIMI xD