-
Demko Adminów...
Witam. Nie wiem czy piszę w dobrym dziale czy nie... jeżeli pisze w złym dziale to usuńcie :-)
Więc tak chcę prosić każdego admina aby nagrał demko i przesłał je mi... Bowiem chodzi mi o to by nagrać filmik samych adminów... Miał by to na celu udowodnienie graczom serwerów że admini nie czitują i większość z graczy myślących że admini używają dopalaczy przestanie tak twierdzić... Filmiki które byście mi wysłali przejrzał bym i wybrał z nich dobre akcje i skleił jakoś to wszystko w całość. Powstały by oddzielne filmiki adminów serwera z każdego serwera. Mam nadzieję ze pomysł spodoba się i sprawi wam frajdę gdy za jakiś czas obejrzycie swoje akcje na filmiku z kolegami z serwera. Proszę o pisanie tu bądź do mnie na gg kto chce wziąć w tym udział.
PS. Mój numer gg to 7727207 ;-)
-
Jestem za. Jutro podbije na ffa i war i cos nagram ;-)
-
A to jak będziecie nagrywać to nazwę denka róbcie taką jak swój nick. I gdy będziecie my wysyłać demko to piszcie jaki serwer itp. ;-)
-
Jak chyce skill'a i nie będe mial lagów to napewno cos wyjdzie.
-
Ja również jestem Za. Ja podobnie jak rfs, jutro to zrobię :] . Bardzo dobry pomysł . Nie jeden gracz uważa , iż admin czituje. Trzeba to wreszcie udowodnić. Naprawdę świetny Pomysł <spoko> !!!
-
pomysł dobry dla samego movie, ale i tak za pomocą amx_ss można sprawdzić adminów ;>
-
my z RFS będziemy skilowac i wyślemy he :d
-
Dobry pomysł ... Mam pytanie , moge nagrać demko na innym servie niz cs-portal bo jak wiecie mam steama i nie moge wchodzic na war3 itd, tylko na TP :P (Niechce mi sie sciągać non-steama)
-
Ja też może coś nagram :-P
Tylko że ostatnio nie ma zbytnio czasu ale się wszystko zobaczy ^^
-
No ja tez cos nagram tylko ostatnio niemam skla a jak mam to zapominam nagrac :/