-
Admin diLL -.-
Nick : BnSh^TeaM*diLL*
Typ Gry : Posiadam NS jak i Steama,ale mój komp jest taki głupi że się zrypała instalacja xd. Więc nici ze steama .
Godziny Przebywania Na Serverze : no to ja przebywam często,nawet bardzo ^^ Do rzeczy, to tak ok. 5-6 godz. w tyg. W weekendy oczywiście dłużej (no bo wiecie uczę się.....grać xd)
Staż : Staż to ja mam taki :-P 1.5 roku
Staż na CSP : No tutaj się wykazać muszę. Minął listopad i już jestem 8 msc. :P
Znajomość AMX : Wiedziałem,że spytają ^^. Znajomości w AMX mam Dobrą :-) Dla mnie wystarczająca. W razie czego jest Mardog pod ręką ^^.
Coś od siebie :
No to tak :
1. Nie mówcie ,że zawracam pupę:D ,bo już prawie mies. minął (no prawie ^^)
2. Tak do rzeczy to nie chce mówić tego co wszyscy ,że zwalczanie cziterów etc. ,bo to się już znudziło :-D lecz chcę ,żeby na serverze panowała przyzwoita atmosfera, kultura,uszanowanie innych graczy etc. Nie chcę,żeby się stawały sytuację mogące obrazić w jakiś sposób innych graczy . Jak przeczytałem,że są już tylko 2 miejsca na admina,to pomyślałem iż może spróbuję ponownie lecz rozmyślałem też nad wieloma rzeczami o serverze . Do funkcji admina trzeba podchodzić poważnie i w razie czego już mi emocje opadły :-) Tylko coś mnie dzisiaj poczucie humoru bierze ^^. A jeszcze do tej atmosfery na serverze,to trzeba ją umilać innym graczom i Ci którzy są nowi po prostu zachęcać do dalszej gry :-P No moje takie podejście "skromne " do tego ( wystarczy na 2 pkt.)
3. Na trzecie nie ma dużo pisać - Nasz Seele^ Powrócił ^^ ,są tylko 2 miejsca etc. Nie będę pisał czegoś takiego ,że proszę o głosy na TAK ,ponieważ to wasza decyzja :-) Chcę wiedzieć jakie mam wady,a może i zalety :-P Teraz to zależy wszytko od Was no i RfS.
To by było na tyle z tego tematu. Proszę o rozpatrzenie mojej prośby (pozytywnie - negatywnie) jak kto uważa . Pewnie ktoś się zaraz zapyta ,dlaczego kolejne podanie. Otóż dlatego iż już mnie emocje opuścił.Kontynuuję dalszą grą,rozpatruje się w sposób obserwacji,by się bardziej udoskonalić.Zrozumiałem podstawy i postawy adminów,jak zachowują się gracze i jak trzeba z nimi postępować. Teraz to by było na tyle :-P
Pozdrawiam Wszystkich i zachęcam do głosowania( Jak oddajecie głos nawet na NIE ,to powiedzcie dlaczego ) Proszę!
-
Zobaczymy co powiedzą inni admini i gracze. Ja jestem na tak. Ale zdam się na innych adminów :-)
-
Dać mu admina i koniec rekrutacji, zanim jakieś dziwaczne ludziki sie zgłoszą.
Można stwierdzić, ze zawraca dupę, skoro ciągle podania składa, ale ja twierdzę, że po prostu się stara ;)
-
Za.
Jesteś taki sapmer, ale mały ;] A pozatym miło mi się z tobą gra..;]
-
ZA ogar koooolo prze ziom!!!! Dajcie mu adma a KnifeMan'owi niedawaj rfs!!!!!
diLL, na adma diLL na adma xD
-
Dzięki Wszystkim,ale dziwi mnie jedno. Dali mi 6 głosów na NIE, a nikt się nie wypowiedział :? Nie wiem o co im biega.
-
diLL, nieprzejmuj sie zawsze tak jest mi tez dawali same pozytywy w komentach a na nie miałem dużo a nikt sie nie wypowiadał, niezwracaj nawet na to uwagi nikt niezwraca :-P
-
Ja jestem na TAK chiciarz dawnno niegralem na war3 ale z tego co pamietam byles opanowany , nie rashowales , niebluzgales itp :)
-
Odemnie też głos na Tak. Wprawdzie grałem z tobą Na War3FT kilka razy, ale mimo to wydajesz się spoko ziąą. ;-)
-
Dostales odemnie Kredyt zaufania !? ale wysoko oprocentowany kredyt ';p