-
bany
Proponuje, aby bany leciały na nick, a nie na IP.
Dlaczego? typ dostanie bana na nick, to niech sobie wejdzie na innym, i tak bez expa jest :)
a na IP to co? zmienne IP, zaraz wejdzie i tyle z tego było...właśnie teraz zbanowałem typa 8 razy i w końcu dałem sobie spokój, bo jaki to ma sens ?
-
bardzo dobry pomysł, a może jest taki plugin lub komenda, która może zabierać expa
Że np kolo dostanie bana, wejdzie przez neo to od razu mu odebrać 1500expa ;]
-
Dobrze myślicie :D ... Tylko potem żale mogą być by unbanned bo tam 10 level tego a tamtego też. Jak już coś to najpierw ban na ip a potem jak będzie wchodził przez zakończeniem kary .. ban na nick.
-
TakeMyArm, no zgodzę się, seele dał dobry pomysł ^^ niech sie TFS weźmie do roboty xD
-
tu nie ma co robić, jeżeli według mojej myśli, jedną cyferkę wystarczy zmienić....a to z odejmowaniem expa przez neo to nie wiem czy to możliwe...szczerze wątpię
-
XP nie da się odbierać. Można jedynie dodać.
-
no dobra, zmień żeby amx banował na nick a nie na ip, skoro nikt nie jest przeciw :D
-
Ja jestem przeciw :-P
Po co takie gówno ? Jest 102401 innych sposobów na zwalczanie dzieci neo :-)
-
to wprowadź coś innego, byle było to skuteczne...i tak na dniach :P
-
b. skoro jest 102401 innych sposobów na zwalczanie dzieci neo, to czemu ciągle na servie jest ich wpizdu-.-?? tych samych, wiecznie dostających bany, wiecznie raszujących, wiecznie nie stosujących się do zasad(...), jak dla mnie powinna być tu wprowadzona jakaś "czarna lista" czy coś w tym stylu... jak jakiś koleś po raz 14231234232dostaje bana to po co takiego kogoś 3mać na servie?? zbanowac nick/ ip i cholera wie co jeszcze aby pożegnał się z tym servem raz na zawsze -.-
a co do pomysłu seele^ to cholernie dobry patent <brawo>.. jak dla mnie to seele^ jest wzorowym admem który ma łep i wnosi dużo dobrych rozwiązań... oby tak dalej!
[ Dodano: 11-11-08, 20:13 ]
hmm.. kiedyś słyszałem o takim patencie jak ban na numer seryjny procesora.. nie pamiętam dokładnie gdzie to słyszałem :/ każdy procesor w naszych kompach ma swój unikatowy numer seryjny.. ban na taki numer to dobry patent bo cokolwiek by delikwent nie robił (wszelkie neostradowe zmiany ip itd) to i tak mu to kicha pomoże ;p no chyba że wymieni procesor :-P szkoda że takich banów w cs nie ma xD