-
Poznajmy się.!
Wpadłem na ten pomysł, ponieważ wielu z nas nawet nie zna imion poszczególnych userów, a jak kiedyś pisałem chcę, aby ekipa była zgrana i bezkonfliktowa proponuję poznanie się. Polega to na tym, że piszesz coś o sobie (poniżej podam wzór). Mam nadzieję, że wszyscy, którzy są adminami sklecą tu parę zdań o sobie. Pamiętajcie, że dane te widzą tylko admini, nikt z userów tego nie zobaczy :-)
Wzór wygląda następująco:
Kod:
Imię:
Coś o sobie:
Link do naszej-klasy(nie jest przymusowe, ale miło by było :-))
Kontakt:
No to ja zacznę ;-)
Imię: Mariusz
Miasto: Bytom.
Coś o sobię: Uprawiam sport, trenuję siatkówkę, robię jakieś badziewia w photoshopie no i oczywiście jak większość z Was nęci mnie KANTER STRAJK :-D Chodzę do gimnazjum i mam się tam dobrze (szczególnie jak neu klęka :-D) Większość z Was pewnie mnie zna więc nie mam co pisać :-P
Link do NK:
Kontakt: GG - 1041366
Zapraszam do przedstawiania się szczególnie nowych ;-)
-
Imię:Mateusz <sexi>
Miasto:Bytom (tam gdzie szatan mówi dobranoc)
Coś o sobie: Trenuje piłke, czasem bawię się w photoshopie, chodze do gim i mam zajebista klase ;] Lubie spotykac sie z rfs w kiblu ;] wiecej nie bede pisac Xd
Link do naszej-klasy: obiecałem że nie założe tego badziewia ;']
Kontakt : 2725628
-
Imię:Krzysztof
Miasto: Kłaj
Coś o sobie: Lubie sport, grywam w piłkę nożną w klubie Wolni Kłaj, a także w halówkę w UKS Sprinter(nie wiadomo wczy w tym roku wystartujemy..) Lubie poczytać ksiązki Fantasy, typu Władca Pierścieni, Eragon(z której zaczęrpnęłem nick) i wszelkie ksiązki Terrego Pratchet'a. Uczęszczam do Zespołu szkół nr.2 w Bochni w kierunku Technik budowy dróg i mostów. Lubie też pograć na komputerze, grywam głownie w gry RPG(od Gothica przez NWN, Obliviona po naszego Wiedźmina) a także w Counter Strike. xD Ale najważniejsza jest dla mnie rodzina i przyjaciele.
Link do naszej-klasy : http://nasza-klasa.pl/profile/12412607
Kontakt: GG -8208625
-
imię: Artur
Miasto: Łódź
Coś o sobie: lubię spotkać sie ze znajomymi w barze bądź przy piwku głównie nie mam czasu na nic innego bo poszukuje kasy na mieszkanie (praca) :D lubię też pograć w różnego rodzaju gry "WoW, Splinter Cell, NFS U2, NFS MW, Penumbra Czarna plaga jak i z Marcinkiem, Krzysiem i Mateuszkiem w cska :D " uczę sie zaocznie kierunek Technik Logistyk :D
Link do naszej-klasy: Nie jest przymusowe wiec nie podam bo nawet zdjęcia nie mam :D
Kontakt 5468006 gg
P.S
Nie wiem co więcej napisać :D i rfs co Ci sie na loving zebrało :D szukasz partnera ? :D <lol2>
-
Imię: Bartek
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Coś o sobie: A więc tak trenuje piłke nożną w klubie w Kostrzynie :-)
Lubie jeszcze grac w Siate i Kosza ;]
Link do naszej-klasy-Póżniej podam ;]
Kontakt:5512486 GG
-
Imię: Dawid
Miasto: Gubin
Coś o sobie: Lubie grac w pilke i skakac po dachach haha gram w NFS MW i STARF CRAFTA
Link do naszej-klasy- pozniej podam ;]
-
Imię: Rafał
Miasto: Bytom podobnie jak rfs i NeU :-D
Coś o sobie: Hmm.. interesuje się ogólnie informatyką lubię uprawiać sporty a mianowicie Piłka Nożna, Koszykówka, Siatkówka 3 najlepsze :-D Lubię pić piwo chociaż jestem na to za młodo ale kto w moim wieku nie pił :-D ? Oczywiście żuberka sobie lubię wypić ;> .
Link do naszej-klasy : http://nasza-klasa.pl/profile/9114719
Kontakt: 7553940
-
ZIOMAL czemu kłamiesz, że masz 17 lat ? Na naszej klasie widzę, że masz 14 :-)
-
uuuu sry z OT ale na PW też dostałem info że masz 14lat
jeżeli to się okażę prawdą pożegnaj się z adminem
-
Imię: Konrad
Miasto: Skoczów
Coś o sobie: Lubie grac w piłkę nożną, i uprawiać parkour :-D, chodzę se do szkoły nawet niewiem z jakiego pudła :/ xD, Lubię pograć na kompie i spotkać sie na piwku z kumplami :-P no i przede wszystkim interesuje sie dziewczynaaami xD
Link do naszej-klasy Do odobra podam xD http://nasza-klasa.pl/profile/14990053/gallery/1 zlookajcie co mam w ręce xD
Pozdro ziomki miło was poznać :-P
Kontakt 11490427<== GG