-
Skarga na punishera!
Dobra więc dziś gram sobie w csa....A punisher na czacie adminowskim(duze biale literki) bluzga i obraza innych graczy(bot itp i nie jest to w zartach.-.-)Potem napisałem mu zeby nie przeklinal a on na adminowskim pyta sie co nam w nim prezszkadza wiec na pisalem ze bluzgi i to ,że żądzi się jak nie wiem co jakby on sam tego serva zrobił...Nie słucha innych graczy np,. jak ktoś informuje o wejsciu na textury,...Oczywiście po tym jak napisalem co mi u niego rpzeszkadza(nie bylo to w zaden sposob obrazliwe) dostałem bana!:-.-Nie wiem co z nim zrobicie albo czego nie zrobicie ale wg,. mnie nie spełnia się jako admin i nie daje dobrego przykładu...
-
-
N1eDzW1eDz, hahahahahaha z czego co ja pamiętam to ty nieprzestrzegasz regulaminu serwera!!!!! Sam właziłeś na txt sam raszowałeś...itd. Jak sie syneczku nieznasz na żartach to lepiej nic niemów. Temat w ogóle niepotrzebnie założony chcesz nabić posty czy co pffffff.
PS: Nieraz sam narzekałeś jak nie było adma teraz jak jest to też narzekasz zal mi cię poprostu;/
-
Może troche grzeczniej... raszowałem jak dopiero zaczynałem tam grać bo nieoswoiłem się z servem itp a jak mi sie zdarzy to bardzo rzadko....więc chyba ty chcesz nabic posta a ty paniszer lepiej mnie odbanuj....Ale dobra i tak się bedziecie mścili aha i jezcze jedno....Możeciesobie rozmawiac lub wyzywac sie na gg a nie na czacie adminowskim?!?!
-
sorka za spamik ale powiem eh i nic wiecej
-
Powiesz eh bo co?bo nie umiesz bez przeklinania inteligentnie odpoweidzieć na post??
-
bo nie mam ochoty z dzieckiem wchodzic w rozmowy???? i noe mam ochoty offtopu robic tak jak ty to robisz
-
Punisher po pierwsze się uspokój sam wiesz że to nie pierwsza skarga na Ciebie. Więc nie pogarszaj swej sytuacji tylko odpowiedz mu spokojnie. Też uważam że zbyt często przeklinasz :P:P
-
-
Brawa dla osoby która dała mu admina xD ;-D