-
[BAN] Adrian30
Nick - Adrian30
Data - 16.10.2008 godz ok 9 rano
Opis - Wszedlem rano na CSa i kiedy wpuscilo mnie na server to nawet nie zdążyłem wybrac broni a tu nagle mnie wyrzucilo z serva i juz 5 dzien nie moge wejsc na server. Chyba dostalem bana ale nie wiem za co.
Proszę o unban.
IP: 192.168.22.37
-
Adrian30, czy Ty przypadkiem nie grałeś dzisiaj pod nickiem "ADRIANNO" ?
Jak tak to dostałeś bana odemnie za piekne wu ha i ajm, a nawet wiem jaki to był cheat był to Furious SP-X 11.0...
Prosze nawet nie pros o unbana bo i tak Go nie dostaniesz...
pzd
-
nie. nie gralem Adrian30 to moj jedyni nick.
i przeciez napisalem ze juz 5 dni nie gram ;]
mam radiowego neta i nie mam zmiennego ip
bardzo was prosze jestem nowym graczem, przed banem gralem tylko 4 dni poniewaz moi koledzy zaczeli grac a teraz nie ma jak se pograc ;]
[ Dodano: 21-10-08, 10:10 ]
Chyba ze moj brat dostal bana a nie ja bo gramy na tym samym kompie jego nick to Kamilos, ale wontpie bo to mnie wywalilo
-
Zobacz czy masz czity na kompie :] bo jeżeli to twój brat czitował to i tak nikłe szanse na unbaned bo twój brat znów wejdzie z czitami i bana dostanie i wkoło wojtek
-
Nie mam czitów na 100%, ja nawet nie umialem se CSa sam ściągnąć, a mój brat tymbardziej jest 2 lata mlodszy a komputerach nic nie wie umie tylko grac.
Regulamin znam moj brat tak samo więc nie pamiętam zebym raszowal czy cos.
Bardzo was prosze odbanujcie mnie :)
-
Zapodałes wewnętrzne IP.
Zapodaj zewnętrzne. * http://www.mojeip.org/ *
-
Dzieka ;]
juz podaje ip: 80.54.10.196
-
Witam!
Ludzie odbanujcie go! To mój kumpel z klasy. On sam sobie cs'a nie umiał ściągnąć a co dopiero cheatsy. Ja mu cs'a instalowalem jakies półtora tygodnia temu i myślałem, że sobie razem pogramy a tu on po paru dniach bana dostaje nie wiadomo za co.
Więc jeszcze raz proszę o odbanowanie tego użytkownika.
Pozdro!
-
Bardzo proszę o tego unbana.
Jeszcze raz podaje IP: 80.54.10.196
Z góry dzięka pozdro!
-
Nie podawaj cały czas IP tylko czekaj na unbana.