-
[Admin] Marcelinios
Nick: Marcelinios
Staż: 3 lata
Typ gry: Posiadam Steama
Godziny przebywania na serwerze: Codziennie z małymi wyjątkami (szkoła)
Doświadczenie w administratorstwie: Trafiłem na kilka bardzo popularnych serverów i zostałem adminem
Znajomość AMX: czyt. wyżej...
Coś od siebie: Jestem dobrym i miłym graczem a także spokojnym ... Nie używam czitów ... Gdy ktoś ma czity lub raszuje jestem spokojny i nakrencam demko po obejrzeniu dokładnie i spokojnie demka dopiero banuje :). To tyle o mnie.
PS: Mam nadzieje ze moje podanie bendzie dokladnie i spokojnie rozpatrzone.
Pozdrawiam Marcelinios
-
NIE Co to jest reklamowanie swojej gandydatry za takie coś niejeden już nie dostał admina.
Zastanów sie następnym razem co robisz!
-
-
Zapraszam do dalszego głosowanie i wypowiadania sie co do mojej kandydatury.Temat troche zastygł :/
-
Hmmmm podobnie jak bomber dziwne może se zrobił 2 osobne konta??
Wiekszość głosów jest na nie, Wiec nie masz już na co liczyć
-
Po pierwsze mało komentarzy od graczy to świadczy że nikt cie nie zna za dobrze
Po drugie ja cie nie znam i daje głos na NIE
Po trzecie moja decyzja może uleć zmianie proszę o podanie nazw serwerów na których adminowałeś
Po czwarte nakręcanie demka ok ale decyzja po obejrzeniu nie od admina wymaga się szybkiej reakcji na dany problem Cziter Brak kultury itp.
-
Mardog jeżeli chciałbyś wiedzieć nie głosowałem z konta Bomber możemy to sprawdzić w każdej chwili jak wejde na konto Bomber moge mieć 1 głos wiecej na tak .
Nie chcem sie z tobą kłócić tylko to przedyskutowac ale widze że na serverze można sie z tobą dogadać ale na forum widzisz lub tylko pamietasz minusy mojej osobowości.
[ Dodano: 09-10-08, 20:52 ]
Ja jestem na TAK widze go dużo razy lecz chyba grałeś z kilkoma przerwami.
-
Ja jestem na NIE widze ci zbyd zadko na serverze
-
Dziekuje Bomber :) a co do mojej nie obecnosci .... Wchodze codziennie (prawie... Napisalem ze jest szkola i po 15 dopiero moge byc :D )
-
Dalej nie usłyszałem na jakich serwerach byłeś adminem