-
[Ban] oF.InVeR$e
Nick:oF.InVeR$e
Data: - 27 wrzesnia 2008
Opis: - Gralem sobie spokojnie na waszym serwie i nagle pojawilo mi sie (you are banned from this serwer) .Zbanowal mnie prawdopodobnie furio za to ze go zabilem. A zadnych czitow oczywiscie nie mam. Prosze o unbana.
IP: - 89.79.40.187
-
Ja bym sie klucil ze niemiales czitow;/;/ nieraz widzialem kogos z waszego klanu jak czituja moze kazdy z was ma czity;/;/ Watpie tez w to ze bez powodu ci dal bana :/
PS admina jak daje to tylko za sluszna sprawa
-
Hmm to ze goscie z mojego klanu czituja (chociaz nie wiem kto) to nie oznacza ze ja tez to robie i dostaje bana tylko za to, ze jestem w tym klanie :/ . A po za tym to byl chyba ban na 15 lub 30 minut, poniewaz juz nie mam bana.
-
Cały klan oF. to dzieci grające na czitach... Jeśli dostałeś bana za czity to ja się zgodzę z tom osoba co Ci go dała.. Nie lubie waszego klanu bo tylko na WH umiecie grać...
-
Banowanie całego teamu daje efekty. Bo wtedy załatwiacie sprawę z cziterami sami. Jesteście zbanowani i jesteście wkurzeni na danego gracza.
Ale były już takie klany, w których KAŻDA osoba czitowała... Pamiętam graczy Bad Boys... wszyscy na neo... wszyscy to dzieci... bezczelne dzieci, które po zbanowaniu wchodziły i się pytały czemu znowu im daje bany skoro już nie czitują...
-
Ok mozecie banowac nas ale jak juz to nagrywajcie demko a nie banujecie tylko za to ze jestesmy w tym klanie :/
-
Dostaniesz unbana, ale z graczy z waszego klanu na serwerach cs-portal mogą grać tylko: Inverse, x---> i Zmora...
A jak u was znajdę również czity, to polecą bany od ręki...
-
-
Nie wiem :P Zastanowię się :P
-
oF.Neo grał już kiedyś na Wh i dostał za to bana... Sam pamiętam tą sytuacje bo spamował na gg zeby go odbanować.