-
strata expa (elf)
Miałem 8lvl elfa i normalnie grałem (dd2). Kogoś zabiłem i pokazał się napis: "zdobyles level" (do 9 daleko). Później miałem wybranie statystyk, np.:
aura celności -3 (dlaczego minus?). I d tamtego momentu mam expa od początku. Ponowny wybór nie pomaga. Będe musiał od nowa nabijać? :/
EDIT: oczywiście nie zresetowałem expa (zresztą po co miałbym to robić)
[ Dodano: 29-09-08, 19:21 ]
up ;p
proszę o odpowiedź
-
No własnie ja też miałem krwawego maga 6lvl biłem długo zmęczyłem się i offnełem cs'a. Następnego dnia wchodze patrze mam na nim 5expa(powinno byc ponad 4k) i pisze /level a tu -3 feniks -2 odpędzenie... i ultimate miałem,no lol
:/ straciłem tyle czasu w nocy na bicie i dupa:/żal
też prosze o odpowiedź
-
To jest poprostu bład. Ja tak miałem z humanem. Wchodzę rano a tu 2 xp i - 3 -3 -2 :/. Tak bywa :/
-
No widać że dużo osób tak miało, ja też tak miałem i musiałem od nowa nabijać XP i lvl.
RuFuS, niech powie co to może być, z jakiej przyczyny.
-
to Rufusie mów:P tak w ogóle to fajny mam podpisik nie?:]
-
-
kryst5510, Naruto the best XD
NIestety, musicie wbijać na nowo exp zresetujcie go, ja tez tak miałem i dużo innych osób;/]
PS: Exp zostanie zresetowany tylko dla wybranej postaci, czyli ta ktura w obecnej chwili będziecie mieć np. elf
-
Nom wim że tak trza i nie da się tego odwrócić,powiedziałem że mi też tak się zrobiło by poprzeć kolege:]
P.S: Moim zdaniem temat można zamknąć
-
mialem tez akcje ale ze na undead nie mialem expa chyba z 700exp mialem ale z tego co wiem ktos mi expa zakosil
-
Właśnie przed chwilą straciłem 9 orcka :/ :/ A za 200 xp miał być 10 level ;-( ;-(