-
nowy mod?
Wazzz up! ;)
moim zdaniem mod który mamy teraz nie roi wielkiej kariery :pp
- lecz problem moze polegac w tym że nikt go w ogóle nie reklamuje..
Lecz jestem tego pewny prawie w 100% że mod który by sie sprawdził i ludzi by na nim grali jest Teamplay [TP], mod ten nie był nawet brany pod uwagę w głosowaniu na zmianę moda..
ale tylko moje zdanie..
poczekamy jeszce troche może serwer gg+dm jeszcze sie rozkręci,
-
No można spróbować, zrobić server tylko steam, wstawić wszystkie pluginy z TP i reklamować server na każdym forum.
-
to już nie chodzi o to by zrobić tylko steam..
wystarczą tylko: ogarnięci admini..
a wystarczy że serwer będzie reklamować się na np. serwerze [FFA]
bo to nawet szkoda serwera jest wykupiony a stoi pusty ;p
moje zdanie jest takie że, [TP] by się cieszyło większym powidzeniem...
ale to już decyzja(wola) :p Marcina , co z tym zrobi :)
-
heh to ze zmieni mod nie znaczyt ze przybedzie ludzi,
GG+DM jest reklamowany na FFA ale to i tak nic nie daje
Mozna by sie zastanowic nad zmiana modu ale to i tak nie przyciagnie ludzi bez reklamy (na która czasu nie mam)_
-
math,
Jak ma robić serw karierę skoro jak już ktoś wejdzie i będzie w miarę osób to przychodzi cziter i psuje całą zabawę, bo nie ma nigdy adminów ?? Poza tym miał być zrobiony porządnie . Ja proponuje dodanie losowych respów na mapie, wgranie bardziej znanych map(fy_mario, itp.), bo bez FD to wiecie co sobie możecie, zwiększenie liczby fragów do następnej broni do 3, otwarcie rekrutacji na adminów .
Tak więc serwerowi jeszcze dużo brakuje do dobrego GG+DM i nie mówcie o zmienie mod'a tylko zajmijcie się udoskonaleniem serwera a gracze sami przyjdą :/
-
No właśnie dochodzi też sprawa adminów, których jak napisał Venni zawsze brakuje ... Może gdyby był TP to więcej graczy pisałoby prośby o admina.
-
Ciężko jest adminować ja się ma bana a żaden admin nie fatyguje się żeby mnie odbanować :?
-
czemu nic nie pisales?
...
podaj IP
-
przecież dałem ss`y już 2 dni temu :-D ip: 83.1.121.249
-
Nastepna bron jest po 3 zabiciach ale nie moge dojsc do tego gdzie ustawic losowe respy
Jak ktos wie jak niech pisze