nie chce mi sie czytać tegoo :D,może ktoś mi odpowie czy bedzie grany ten mecz;) :razz:
Wersja do druku
nie chce mi sie czytać tegoo :D,może ktoś mi odpowie czy bedzie grany ten mecz;) :razz:
Nom ja też też bym bardzo chciał wziąć udział w turniej :-) Jakieś małe doświadczenie z lepszymi graczami zdobędę. Jeżeli rfs byś pozwolił był bym bardzo wdzięczny :-).
Ps. Miało to być jakoś w święta :] . Całe szczęście iż servery dalej się trzymają :-) Mam nadzieję ,że turniej będzie rozegrany .
Pozdrawiam :-).
Napiszcie dokladnie co gdzie kiedy,bo święta co raz bliżej.:). aa i pytanie czy załapię się ;) :razz:
btw kmo jestem;D
mozemy dzisiaj wieczorem zagrac
Nie planuj aż tak szybko :-) .... Ma być to będzie :-). Tylko dobrze że poruszyliście ten temat znów bo zapomnieli o tym ...Cytat:
Zamieszczone przez chmylek
Swiete slowa Take. Zapomnieli xD
no to chociarz w na poczatek przyszlego tygodzia pn wt ?
Poniedziałek i wtorek to kolego ja mam dla przykładu jeszcze zajęcia na uczelni ;d. Poza tym przed wigilią wszyscy będą mięli pełne ręce roboty, a przynajmniej powinni mieć. Jak będą jakieś ustalenia w tej sprawie, ewentualny termin, to zapewne się dowiecie.
Cytat:
Zamieszczone przez Street
Street niewybacze Ci tego!! xD Teraz masz jazde na każdej mapce ;p
Ja też moge zagrać ;P i tak admini nie mają szans więc niewiem poco ten "wielki mecz" ...
Po prostu dajcie mi slota i po wszystkim xD
Jasne. Admini nie mają szans hahaha. Dostalibyście do 0 xD.