2 lata ale z jakimi przerwami hohohho.Największą przerwę miałem że 6 miesięcy nie grałem:)
Wersja do druku
2 lata ale z jakimi przerwami hohohho.Największą przerwę miałem że 6 miesięcy nie grałem:)
CS jest najfajniejsza gra jako kolwiek grałem. Gram już 1 roczek i nadal chce i nieprzestane.Grałem, gram i bede grac zawsze i wszedzie grać bede. :->
Ja gram tez jeden rok ale z małymi przerwami i wcale mi sie jeszcze nieznudziło cs jest spoko
:-D
Mi dwa latka stukną jakoś w grudniu . A jeszcze w przyszłym tygodniu spodziewam się Steam'a, więc jeszcze bardziej się "pogłębię" w CS-sie. :oops:
ja gram ponad roczek, ale kompa by się do gry przydało zmienić :]
Na CS nie trzeba jakoś za bardzo dobrego kompa.
No ja jakiś rok i 2 tygodnie ;).
Ja zaczelem grac jakos 2.5 roku temu na Kafejkach :-D a po pol roku juz mialem cs'a na kompie :)
Ja zaczynalem przygode z csem jakies 3 lata temu :) lecz ostatnio zrobilem sobie okolo 5 miesieczn aprzerwe: ) Gralem na cs-portal jescze za czasow Cyp1sa, sbT :)
Ja to w ogóle jestem jakiś dziwny bo grałem w CS prawie początku czyli 7-8 lat temu, najczęściej w szkole albo jakiś kafejkach(ale mało bo neta w domu nie było a kafejki drogie i tylko boty zostawały).
A potem miałem 5 lat ;-( przerwy i jakoś w wrześniu zagrałem u kumpla i znowu mnie wzięło :-P